Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Mihai Neagu îl va avea ca partener pe Cătălin Nechifor în realizarea proiectului „Bucovina Puternică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, şi-a declarat susţinerea faţă de candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret, Mihai Neagu, precizând că acesta va fi partenerul său în proiectul de revitalizare a Bucovinei. Preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean a participat alături de Mihai Neagu la mai multe întâlniri electorale organizate cu bucovinenii din localităţile Colegiului de Senat nr. 4, explicând faptul că judeţul Suceava, pentru o mai bună reprezentare în faţa viitorului Guvern USL, are nevoie de parlamentari care să facă parte „din tabăra câştigătorilor”.

La rândul său, Mihai Neagu a ţinut să precizeze că participarea liderului PSD Suceava, Cătălin Nechifor, la toate acţiunile electorale organizate în Colegiul de Senat Rădăuţi – Siret – Vicov demonstrează „cât de important e pentru viitorul acestei zone ca senatorul care o va reprezenta să fie de aceeaşi culoare politică şi să facă parte din echipa câştigătoare”.

Fost judecător, Mihai Neagu a spus că este obişnuit să asculte problemele oamenilor şi să le găsească soluţii drepte pentru rezolvarea lor. Neagu a subliniat că în ultima lună a străbătut întreg Colegiul Rădăuţi-Siret-Vicov, încercând să cunoască electoratul şi dificultăţile cu care oamenii din Bucovina se confruntă.

„Toţi promit proiecte, proiecţele şi progrămele menite să îmbunătăţească starea bucovinenilor, dar prea puţini au şi demarat o acţiune concretă, un prim pas ca să şi pună în practică tot ce scrie în planurile lor. Eu vreau să mă diferenţiez de astfel de oameni. Din acest motiv, am făcut echipă cu Cătălin Nechifor, un om de cuvânt şi, mai mult, un om de acţiune”, a declarat Mihai Neagu.

Nu în ultimul rând, Cătălin Nechifor a ţinut să precizeze că de astfel de oameni au nevoie bucovinenii, care să lupte pentru rezolvarea problemelor, care să insiste în faţa premierului şi a miniştrilor pentru a plasa Bucovina într-o poziţie prioritară atunci când Guvernul îşi întocmeşte agenda de lucru.

„În două zile bucovinenii îşi vor alege reprezentanţii în Parlamentul României. În această lună de campanie electorală, le-au fost prezentate fel şi fel de <programe> făcute de unii candidaţi, programe care nu au nici o şansă să fie realizate fără o majoritate parlamentară. Însă aceştia promit, la fel cum au făcut-o şi acum patru ani. Pe 9 decembrie însă, Bucovina alege să fie puternică, alege schimbarea şi dreptatea până la capăt”, a spus Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Neagu îl va avea ca partener pe Cătălin Nechifor în realizarea proiectului „Bucovina Puternică”.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mihai Neagu îl va avea ca partener pe Cătălin Nechifor în realizarea proiectului „Bucovina Puternică”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei