Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Daniel Ungurian: Îi rog pe alegătorii Colegiului 8 să voteze cu inima şi nu cum spun unii, prin presiuni politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 8 Siret, Daniel Ungurian, a făcut un apel la alegătorii din localităţile pe care vrea să le reprezinte în Camera Deputaţilor ca în data de 9 decembrie să voteze cu inima, şi nu aşa cum le sugerează alţii, prin presiuni de natură politică. Daniel Ungurian le-a mulţumit locuitorilor din Colegiul nr. 8 pentru Camera Deputaţilor pentru înţelegerea şi sprijinul pe care i l-au acordat pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Candidatul ARD pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 8 Siret le-a solicitat alegătorilor din acest colegiu să îl sprijine în continuare, şi prin votul din data de 9 decembrie 2012, astfel încât să poată face o schimbare „într-o zonă a judeţului în care timp de opt ani nu s-a întâmplat nimic”.

„Îi rog pe alegătorii Colegiului nr. 8 să voteze aşa cum le spune inima, şi nu cum spun alţii în urma presiunilor politice. La final de campanie, vreau să-i asigur pe cetăţenii colegiului pe care îmi doresc să-l reprezint în Parlamentul României că îmi voi respecta promisiunile din campanie şi că voi fi alături de ei în următorii patru ani. Vreau să le mulţumesc colegilor din PDL şi ARD din toate localităţile Colegiului nr. 8 care m-au sprijinit şi ajutat în această lună. Nu în ultimul rând, vreau să le urez tuturor sucevenilor sănătate, sărbători cu bine şi un an nou cu împliniri”, a încheiat Daniel Ungurian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Ungurian: Îi rog pe alegătorii Colegiului 8 să voteze cu inima şi nu cum spun unii, prin presiuni politice.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Daniel Ungurian: Îi rog pe alegătorii Colegiului 8 să voteze cu inima şi nu cum spun unii, prin presiuni politice3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JOS ARD ! trimis de
( 7 dec 2012, 11:46:02
v-ati batut joc de noi prin sloganul " voteaza cu inima" voi vb de inima? care v-ati batut joc de tara asta si de poporul acesta. va schimbati masinile ca pe sosete . dintr-un singur salariu de bugetar va permiteti ? nu vedeti ca nici nu va vizualizeaza nimeni articolul...pierdere pt cei de la Monitorul. in ARD sunt doar mici exceptii :Flutur si Balan - in rest mafie si hotie. Pacat ca nu au candidat cei doi ca independenti. de ce a fost schimbat PDL in ARD? crezi d-nul Ungurian ca poporul uita de ce a facut PDL cat a fost la putere? pensii taiate...de la 10 mil jum pensie taiata la 8 mil 70 . frumos asa?
2.   Succes ARD pt Duminica. trimis de
( 7 dec 2012, 12:15:07
speram sa castige ARD alegerile..USL sa plece de la Guvernare ca sunt niste nenorociti..a venit zapada si ei nu sunt in stare sa curate drumurile..in anii trecuti mergeai in Romania fara griji (iarna).tot in editia de azi sa scris ca rata somajului a crescut..pai Victor Tonta a zis ca nu o sa mai fie someri si se pare ca sunt multi de cand e la Guvernare..cei care tin cu USL sa se duca in...........
3.   Succes USL pt Duminica trimis de
( 7 dec 2012, 13:14:45
USL va castiga cu 60%.Este cel mai mare scor electoral al unei formatiuni politice din 1990 incoace.Dar nu numai ca PDL va fi spulberat,dar 9 decembrie inseamna sfarsitul regimului dictatorial si corupt al lui Basescu.
4.   Ce face guvernul USL trimis de
( 7 dec 2012, 13:28:49
Un număr de aproximativ 25.500 de bugetari din judeţul Suceava au salarii mai mari începând cu data de 1 decembrie 2012, conform Ordonanţei de Urgenţă a guvernului Ponta privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale, a anunțat marți prefectul Florin Sinescu. El a arătat că având în vedere faptul că salariile şi alte drepturi de care beneficiază angajaţii din sectorul bugetar au fost diminuate în anul 2010 cu 25%, guvernul Ponta a decis ca salariaţii din sectorul bugetar să recupereze aceste diminuări în două tranşe. Respectiv cu 8% începând cu 1 iunie 2012 şi cu 7,4% începând cu 1 decembrie 2012 .

4.1  RE: Ce face guvernul USL trimis de
( 7 dec 2012, 16:47:46
Bugetarii trebuiau sa primeasca salarii mai mari cind au venit la putere acesti banditi ,nu acu inaintea alegerilor
ACum asteapta voturi?Cred ca n-or dormi toti
De unde au gasit acum bani ?pai au luat de la sanatate cultura etc etc doar nu a dat plagiatorul din conturile sale.
Ce clasa politica avem oare nu mai au rusine?
Sint vinovati CATEII care-i sustin.
Bine ca s-a terminat cu campania electorala ,osa vedem dupa9 dec,dar vai de mama noastra ca porcii astia traiesc bine in continuare
5.   Iataii trimis de
( 7 dec 2012, 14:36:58
Repede si'au facut alianta ca sa castige iar!respec pt Flutur ce a facut pt Suceava!...dar huuu pt curvarul curvarilor Solcan din Mitoc. Cand o sa te ajunga blestemele femeilor toate ai sa regreti tot !
6.   @};- trimis de
( 7 dec 2012, 19:51:56
@};-
7.   RESPECT trimis de
( 7 dec 2012, 20:37:19
Mult succes in alegeri Domnule Daniel .
Sper sa fie cat mai multi oameni care sa sustina si sa ofere o sansa corecta tinerei generatii.
Ce a fost am vazut , si ce fel de oameni ne-au reprezentat si in ce fel ne-au reprezentat .Mai bine zis s-au reprezentat.
Poate ca se poate si altfel ,cu oameni noi.
Sper dupa 9 decembrie , sa ne felicitam pt alegerea facuta si nu sa spunem ca ne meritam soarta.Cum a fost pana acum.
Inca o data , mult succes si un drum perseverent indiferent de rezultat.
ROMANII si SUCEVENIIi trebuie sa devina deschisi si dispusi sa accepte oameni NOI.De la care pot astepta lucruri noi .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei