Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2012 - Anul XVII, nr. 124 (5029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Marcel Păvăleanu: Priorităţile mele pentru comuna Crucea sunt drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi canalizarea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru funcţia de primar în Crucea, Marcel Păvăleanu, a anunţat că priorităţile sale pentru această comună vor fi drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi reţeaua de canalizare. Păvăleanu a spus că problemele locuitorilor acestei comune sunt distincte pentru fiecare comunitate în parte, respectiv Leşu Ursului, Crucea, Lunga, Cojoci şi Chiril. El a arătat că în Crucea, cea mai importantă problemă este repararea sistemului de canalizare şi evacuarea deşeurilor menajere atât de la blocurile de locuinţe, cât şi de la casele particulare.

„Subsolurile sunt pline, cu mari riscuri de apariţie a unor boli periculoase. E o problemă mai complicată datorită modului în care a fost construită canalizarea, a faptului că au dispărut planurile de situaţie a reţelelor de apă şi canal, motiv pentru care de fiecare dată se intervine prin mai multe încercări. De asemenea, consider că va fi necesar ca locuinţele să aparţină oamenilor, să putem constitui asociaţii de locatari şi împreună să refacem şi canalizarea, alimentarea cu apă şi să reabilităm blocurile, prin anveloparea lor”, a declarat Marcel Păvăleanu. El a subliniat că aceste probleme se pot rezolva prin implicarea primăriei din Crucea, împreună cu sucursala Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului.

 

Păvăleanu vrea ca numărul angajaţilor din Crucea de la exploatarea de uraniu să crească în următoarea perioadă

Păvăleanu a precizat că, în calitate de primar, va avea ca prioritate creşterea numărului de locuitori din Crucea care să lucreze la exploataţia de uraniu din această comună.

„Conducerea Sucursalei Suceava, dar şi cea a Companiei Naţionale a Uraniului trebuie să înţeleagă că o parte din activitate se desfăşoară pe teritoriul comunei Crucea, că relaţiile sunt de colaborare şi că locurile de muncă trebuie oferite celor care locuiesc în această comună, astfel încât impozitele şi taxele colectate de la angajaţi să ajungă la bugetul Primăriei Crucea, şi mai puţin la primăriile localităţilor din alte județe”, a declarat candidatul PDL pentru funcţia de primar al comunei Crucea.

Marcel Păvăleanu a mai spus că după ce va fi ales primar intenţionează să amenajeze un drum ocolitor al zonei centrale din localitatea Crucea.

Revenind la reţelele de apă şi canalizare, Păvăleanu a spus că de acestea trebuie să beneficieze toţi locuitorii din Crucea şi Satu Mare.

„Comunitatea din zona Satu Mare priveşte cu încredere în proiectele pe care le am pentru modernizarea drumurilor, alimentarea cu apă şi canalizare. Sunt demarate proiecte, trebuie aduşi bani şi fonduri europene, beneficiind de sprijinul Consiliului Judeţean, dar şi al celor din comună, care lucrează în aceste domenii”, a declarat Marcel Păvăleanu.

Candidatul PDL a mai precizat că în calitate de primar va continua demersurile pentru realizarea proiectelor de apă şi canalizare pentru zonele Lunga şi Cojoci, astfel încât denumirea de „sat european” să aibă legătură cu realitatea. Nu în ultimul rând, Marcel Păvăleanu a precizat că îşi doreşte să construiască o reţea de apă şi canalizare şi în Chiril, având în vedere că în această zonă au fost construite mai multe case de vacanţă, iar cei care au făcut aceste investiţii merită să beneficieze de confortul de care au nevoie pentru a-şi petrece concediile în comuna Crucea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcel Păvăleanu: Priorităţile mele pentru comuna Crucea sunt drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi canalizarea.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Marcel Păvăleanu: Priorităţile mele pentru comuna Crucea sunt drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi canalizarea1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De la dorohoi la crucea !... trimis de
(31 mai 2012, 16:19:11
Un caraghios care crede ca daca fornaie in strana bisericii si este tolerat de preot si de oamenii din comuna,pretinde ca i-ar si putea conduce.Despre echipa niste indivizi care unii dintre ei se vede clar ca i s-a alaturat din interese proprii,de una care sterge toate tejghelele in graba cu care rade cate una mica in timpul serviciului... CU ASA CEVA NU SE POATE INCALCA VERTICALITATEA SI MANDRIA LOCUITORULUI DE LA MUNTE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei