Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2012 - Anul XVII, nr. 261 (5166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă seara

„Maratonul Preţurilor Mici” şi megaconcert Voltaj, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi sâmbătă, 10 noiembrie, la Shopping City Suceava, unde, începând cu ora 17.00, se dă startul “Maratonului Preţurilor Mici”, alături de îndrăgita trupă VOLTAJ, care va susţine un concert live de excepţie.

Clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să asiste la un show de divertisment, alături de invitaţii speciali ai evenimentului.

Atmosfera va fi întreţinută de celebrul personaj Cătălin Dezbrăcatu`, de la Cronica Cârcotaşilor, care va fi ajutorul clienţilor la shopping şi va oferi premii în valoare de peste 3.500 euro pe parcursul întregii seri. Evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 120 de lei asigură primilor 300 de clienţi vouchere în valoare de 50 lei pe loc.

Dezbrăcatu` va oferi electrocasnice din oră în oră, precum şi shopping carduri cu super reduceri şi promoţii speciale la colecţiile noi din magazinele din Shopping City Suceava, ce se aplică la valoarea totală a cumpărăturilor: 30% la Otter la colecţia de toamnă – iarnă, 25% la toate produsele din New Yorker, 30% la produsele Dr. Organic din Plafar şi Centrofarm, 30% la produsele selecţionate din B&B Collections, dar şi un discount de 30% la produsele Marionnaud şi Watsons.

Pentru a răsplăti fidelitatea clienţilor, magazinul New Yorker va oferi un voucher în valoare de 30 lei la cumpărături de minim 100 de lei, iar dacă cumpărăturile ajung la minim 150 lei clienţii primesc un voucher de 50 de lei ce va putea fi folosit în New Yorker.

Hipermarketul Carrefour a pregătit o campanie de lozuri - “Sigur ai câştigat”- ce vor fi distribuite vizitatorilor şi vor acorda reduceri de 5 lei, 10 lei şi 20 lei la cumpărături de minim 50 lei, 100 lei şi respectiv 200 lei.

Pe lângă show-ul captivant, în intervalul 17.00 – 22.00 participanţii aflaţi la eveniment pot avea reduceri de până la 70% la cumpărături și multe alte oferte promoţionale.

 

Reduceri până la 70% în magazinele din Shopping City Suceava

„Maratonul Preţurilor Mici” dă posibilitatea clienţilor să beneficieze de discount-uri de până la 70% în magazinele New Yorker, Secuiana, Raison d`Etre, Insense, 60% la toate produsele Champion, reduceri de până la 50% la House of Art, Takko Fashion, Fox, promoţii de până la 40% la Janette, în vreme ce la Camiceria Italiana se oferă reducere de 25% la toate produsele, iar la Benvenutti, Otter, Leonardo, Jolidon şi Dovani, reducere de 20% în cele patru ore de shopping.

Parfumuri şi produse cosmetice vor putea fi procurate la preţuri speciale în B&B Collection şi cu reduceri de până la 50% în Marrionaud, în vreme ce bijuteriile au reduceri între 5 şi 30% la Sabrini şi Stil Biju, iar cele fantezie au reducere de 15% la Pechora.

Pentru acest eveniment, Media Galaxy a pregătit reduceri de până la 30% la produsele semnalizate, Raison D`etre are preţuri promoţionale la toată gama de cizme din piele, iar magazinul Orsay oferă 10% la colecţia nouă.

Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod pot fi achiziţionate toate produsele cu preţuri mai mici cu 30%, la Vivo Kids se va oferi un discount de 20% la articolele pentru copii mici, iar la PlusOptic, doritorii vor beneficia de consultaţii gratuite şi discount de 50% la lentile pentru copii.

Pentru cei interesaţi de obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto îi aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Villarte reducerile sunt de până la -20%.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC măreşte porţiile gratuit – la orice meniu KFC cumpărat primeşti o porţie mare de cartofi şi băutură, la Roti Grill primeşti o clătită gratuit la o comandă de pizza şi la două pizza comandate primeşti una gratis, iar la cafeneaua Smart Caffe orice bon de minim 30 lei va aduce un voucher cu reducere de 30% la următoarea comandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Maratonul Preţurilor Mici” şi megaconcert Voltaj, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 25 voturi
„Maratonul Preţurilor Mici” şi megaconcert Voltaj, la Shopping City Suceava4.8525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei