Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2012 - Anul XVII, nr. 261 (5166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Patru accidente cu şoferi care au lovit pietoni şi au plecat, reclamate poliţiei în aceeaşi zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi într-o singură zi de nu mai puţin de patru accidente cu şoferi care au lovit pietoni şi au plecat de la faţa locului. S-a întâmplat luni, în trei dintre cazuri şoferii implicaţi în accidente fiind depistaţi.

Un prim accident s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 8.30, pe strada Petru Rareş din municipiul Suceava. Conform anchetei poliţiei, un minor în vârstă de 16 ani s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, fiind acroşat de maşina condusă de Marian H., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava, care a părăsit locul faptei, fiind depistat în scurt timp.

Şoferul în vârstă de 39 de ani a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a băut. Din fericire, minorul în vârstă de 16 ani a fost rănit uşor. Conducătorul auto este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.

Câteva ore mai târziu, în jur de 12.45, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată că Elena P., o bâtrână în vârstă de 80 de ani, a fost victima unui accident de circulaţie produs în jurul orei 11.00. Poliţia a stabilit că octogenara se afla lângă trotuarul locuinţei personale şi a fost acroşată de un microbuz de culoare albastră.

Conform unui comunicat al poliţiei, „conducătorul auto a purtat discuții cu victima, promițându-i că va reveni la locuința ei pentru a se înțelege, dar a plecat şi nu a mai revenit”. În acest caz se continuă ancheta pentru depistarea şoferului.

 

Pietonul şi şoferul nu au anunţat accidentul deoarece nu aveau semnal

Tot luni, în jurul orei 14.00, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată de un accident produs din data de 27 octombrie 2012. Aurel S., în vârstă de 49 de ani, din comuna Brodina, a relatat că la data respectivă se deplasa pe drumul forestier „Cununa”, pe raza comunei Brodina, şi a fost călcat cu roata dreaptă de un autoturism. El a declarat că la momentul respectiv nu a apelat numărul de urgenţe 112 deoarece nu avea semnal, iar apoi a considerat că nu are leziuni. Ulterior, bărbatul a început să aibă dureri, scoţându-şi un certificat medico-legal care atestă că are leziuni care necesită opt-nouă zile de îngrijiri medicale.

Şoferul implicat în accident, identificat în persoana lui Ilie C., în vârstă de 33 de ani, din Putna, a precizat şi el că a oprit la faţa locului, însă nu a putut suna la 112 din cauza lipsei semnalului, după care a considerat că pietonul nu are leziuni.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, continuând ancheta.  

 

Nu numai bărbaţii provoacă accidente, fug şi consumă alcool

În fine, luni seară, o şoferiţă a lovit un pieton, după care a părăsit locul faptei. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.45, pe strada Dornelor din Suceava.

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Andreea L., în vârstă de 32 de ani, din Suceava, aflată la volanul unui autoturism, l-a acroşat pe pietonul Vasile C., în vârstă de 33 de ani, aflat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

„După producerea accidentului, conducătoarea auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior identificată. Suspecta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, motivând că după producerea accidentului a consumat băuturi alcoolice”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Femeia în vârstă de 32 de ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi „refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice”. Şi în acest caz pietonul a fost diagnosticat cu leziuni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru accidente cu şoferi care au lovit pietoni şi au plecat, reclamate poliţiei în aceeaşi zi.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Patru accidente cu şoferi care au lovit pietoni şi au plecat, reclamate poliţiei în aceeaşi zi4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei