Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2007 - Anul XII, nr. 242 (3617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pretenţii

Pensionarii suceveni vor tratament numai în anumite hoteluri de pe litoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Pensionarii din judeţul Suceava au început să fie mai selectivi în ceea ce priveşte locul în care pot să beneficieze de un tratament balnear. Dacă în lunile de vară staţiunile de pe litoral erau primele pe lista de opţiuni, în sezonul de toamnă atenţia lor se îndreaptă spre staţiunile din zonele montane.

În această perioadă, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava eliberează bilete de tratament balnear pentru ultima serie a lunii octombrie 2007, cu prima zi de începere a sejurului în perioada 21-22 octombrie. Pentru că perioada de vară a trecut, staţiunile cele mai solicitate acum de pensionari din judeţul Suceava sunt Vatra Dornei, Băile Felix, Bălţăteşti, Olăneşti şi Nicolina. Persoanele care nu au reuşit să obţină un bilet la tratament balnear până acum au toate şansele ca în aceste zile, dacă starea sănătăţii impune acest tip de tratament, să obţină un bilet pentru una din staţiunile Amara, 1 Mai, Eforie Nord, Slănic Moldova sau Herculane.

Repartiţia Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru următoarea perioadă, respectiv sfârşitul lunii octombrie şi luna noiembrie, cuprinde un număr de 1.196 bilete de tratament. La această cifră este posibil să se obţină şi un număr suplimentar de bilete. Dintre cele 1.196 de locuri repartizate, 107 sunt pentru staţiunile din zona litoralului .

În ultimele trei luni, gradul de valorificare a biletelor de tratament balnear pentru staţiunile din zona litoralului a fost de 92,69%, în timp ce în staţiunile de munte sau deal, precum Vatra Dornei, Băile Felix, Nicolina, Lacu Sărat sau Amara, s-au valorificat bilete în proporţie de 98,33%.

„Acest grad oarecum scăzut de valorificare a biletelor de tratament pentru zona litoralului are ca motivaţie faptul că majoritatea pensionarilor care solicită bilete de tratament pentru Mangalia, Saturn, Techirghiol etc., vor să plece doar în lunile iulie-august şi, de cele mai multe ori, doar în anumite hoteluri”, a declarat directorul CJP, Robert Marian.

Un alt motiv pentru care interesul pentru biletele de tratament a scăzut, în luna septembrie, este şi campania agricolă de toamnă.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii suceveni vor tratament numai în anumite hoteluri de pe litoral.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii suceveni vor tratament numai în anumite hoteluri de pe litoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează