Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2012 - Anul XVII, nr. 267 (5172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reprezentanţii Dacia Renault l-au informat pe Băsescu despre lansarea unui nou model în 2013

Miercuri, 14 Noiembrie 2012 (18:48:55)

Reprezentanţii Dacia Renault l-au informat pe preşedintele Traian Băsescu, în întrevederea de miercuri de la Palatul Cotroceni, că în 2013 vor lansa un nou model Dacia şi că strategia grupului este să continue investiţiile pe termen lung în România.

"Reprezentanţii Dacia - Renault l-au informat pe domnul preşedinte Traian Băsescu că strategia grupului în România este de a continua investiţiile pe termen lung, că vor fi continuate proiectele de creştere a capacităţii de producţie pentru motoare, cutii de viteze şi turnătorie și că anul viitor va fi lansat un nou model Dacia", informează un comunicat de presă al Preşedinţiei transmis MEDIAFAX.

De asemenea, reprezentanţii Dacia - Renault au menţionat faptul că grupul se află în România pentru a rămâne şi că uzina din Tanger, în Maroc, a fost creată pentru a suplimenta producţia unităţii de la Piteşti şi nu pentru a o înlocui.

La rândul său, preşedintele Băsescu a a afirmat că "autoritățile române vor continua să sprijine şi să stimuleze sectorul industrial deoarece există convingerea că o Europă fără industrie nu poate fi o Europă prosperă".

El a adresat mulţumiri pentru investiţiile de 2 miliarde euro pe care grupul Renault le-a făcut în România şi pentru cele 18.000 de locuri de muncă pe care compania le-a creat în ţara noastră, dar şi pentru faptul că a transformat Dacia într-o marcă de talie mondială.

Delegaţia grupului a fost condusă de Jean-Cristophe Kugler, preşedinte al Consiliului de Administrație Automobile Dacia şi director coordonator al regiunii Euromed la Renault.

Preşedintele Băsescu a participat marţi la evenimentul de lansare pe piaţa românească a noilor versiuni ale modelelor Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

El a spus că noile modele Dacia confirmă capacitatea României de a produce maşini la vârf de tehnologie industrială, el exprimându-şi speranţa că Dacia va deveni "maşina Africii" având în vedere prestigiul şi aprecierea de care se bucură marca românească pe acest continent, precum şi oportunităţile de vânzări pe care le oferă ţările africane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii Dacia Renault l-au informat pe Băsescu despre lansarea unui nou model în 2013.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentanţii Dacia Renault l-au informat pe Băsescu despre lansarea unui nou model în 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei