Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2012 - Anul XVII, nr. 267 (5172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedinţia: FMI, CE şi BM cer îndeplinirea angajamentelor existente pentru a încheia un nou acord

Miercuri, 14 Noiembrie 2012 (14:21:08)

Reprezentanţii FMI, CE şi BM au afirmat, în întrevederea cu preşedintele Traian Băsescu, că România va trebui să îşi îndeplinească angajamentele existente pentru a putea încheia un nou acord, având în vedere că mai multe reforme structurale nu au fost finalizate în grafic, anunţă Preşedinţia.

"În cadrul întrevederii, reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale au afirmat că România va trebui să-şi îndeplinească angajamentele existente pentru a putea încheia un nou acord, având în vedere că, în cadrul actualului program, mai multe reforme structurale nu au fost finalizate conform graficului stabilit", relatează un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX de Administraţia prezidenţială.

De asemenea, experţii FMI, ai Comisiei Europene şi Băncii Mondiale au mai spus că, pentru a obţine creştere economică, "România are nevoie de o creştere a productivităţii, de investiţii de capital în productivitate, dar şi investiţii în capitalul uman".

Şeful delegaţiei, reprezentantul FMI, Erik de Vrijer, a spus că "este foarte important să se realizeze reforma sistemului de sănătate, dar şi ca actualul sistem de educaţie să formeze persoane cât mai bine pregătite pentru a răspunde cerinţelor existente pe piaţa muncii".

Totodată, în întrevederea cu delegaţia comună a organismelor internaţionale, preşedintele Băsescu a afirmat că "pentru România cel mai important lucru trebuie să fie în prezent implementarea unor măsuri care să genereze creştere economică sustenabilă", se mai arată în comunicat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedinţia: FMI, CE şi BM cer îndeplinirea angajamentelor existente pentru a încheia un nou acord.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedinţia: FMI, CE şi BM cer îndeplinirea angajamentelor existente pentru a încheia un nou acord0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei