Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 sep 2012 - Anul XVII, nr. 208 (5113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiecare şcoală din Bucureşti va fi supravegheată de câte poliţist special desemnat

Joi, 6 Septembrie 2012 (15:11:17)

Poliţia Capitalei a desemnat câte un poliţist cu experienţă pentru fiecare şcoală sau grădiniţă în parte, care va răspunde personal de liniştea şi ordinea în instituţia avută în grijă, a anunţat, joi, comisarul şef Dumitru Gheorghe, director general adjunct în Poliţia Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, toate cele 424 de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti vor fi astfel supravegheate de câte un poliţist, care va avea grijă să identifice probleme legate de "fauna" infracţională din jurul acestor unităţi şi de aşa-numiţii elevi-problemă.

"Aceşti poliţişti vor ţine legătura cu profesorii, vor sta de vorbă cu elevii şi vor răspunde personal pentru evenimentele care se produs în şcolile care li s-au dat în grijă", a explicat comisarul şef Dumitru Gheorghe.

Directorul general adjunct din Poliţia Capitalei a mai afirmat că, din experienţa anilor trecuţi, infracţionalitatea în şcoli reprezintă aproximativ 0,3 la sută din numărul total de infracţiuni înregistrate, într-un an, de Poliţia Capitalei. În acest sens, a spus Gheorghe, cele mai multe plângeri fac referire la loviri şi la furturi de telefoane mobile, laptopuri şi bani.

Prentru o mai bună prevenire a infracţionalităţii în şcoli, oficialul Poliţia Capitalei a dezvăluit că, la orele la care elevii vin şi pleacă de la cursuri, vor exista patrule de poliţie care vor staţiona în apropiere şi vor supreveghea zona în aşa fel încât să poată interveni imediat în cazul în care sunt anunţaţi sau constată personal comiterea unor fapte antisociale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiecare şcoală din Bucureşti va fi supravegheată de câte poliţist special desemnat.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiecare şcoală din Bucureşti va fi supravegheată de câte poliţist special desemnat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei