Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 sep 2012 - Anul XVII, nr. 208 (5113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Parchet

Scandal cu plângeri penale între un ofiţer de poliţie şi fosta lui iubită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Relaţia de dragoste dintre un ofiţer din cadrul Poliţiei Dolhasca şi o femeie din municipiul Suceava  s-a transformat într-un scandal în toată regula, cu plângeri penale şi ameninţări de-o parte şi de cealaltă.

Ea, Mihaela Chiriţă, în vârstă de 43 de ani, îl acuză pe omul legii că e un „gigolo” în uniformă şi că a prostit mai multe femei, pe care le-a sedus şi cărora le-a luat apoi banii. Printre păgubite, susţine femeia, se află şi ea, şi îşi argumentează afirmaţiile cu două chitanţe de mână scrise chiar de poliţist, chitanţe potrivit cărora Mihaela Chiriţă l-ar fi împrumutat cu 2.100 de euro, bani pe care, explică ea, nu i-a mai văzut, însă, înapoi.

El, Ionel Ciubotariu, de 42 de ani, a făcut plângere la Parchet împotriva fostei iubite, motivând că aceasta îl hărţuieşte şi că tot scandalul a început din ziua în care a anunţat-o că nu mai pot fi împreună.

 

Varianta ei: „Era foarte şarmant şi amabil”

Mihaela Chiriţă povesteşte că s-a împrietenit cu ofiţerul de poliţie în 2008, însă îl cunoştea dinainte, după ce omul legii i-a cercetat un frate pentru violul unor bătrâne, acuzaţii neconfirmate ulterior.

„În 2008, nu mai ştiu exact luna, eu mă duceam la serviciu, iar el a oprit maşina lângă mine şi s-a oferit să mă ducă până la locul de muncă. Apoi, într-o altă zi s-a autoinvitat la mine acasă... era foarte şarmant şi amabil şi... am început o relaţie”, îşi începe mărturisirile Mihaela Chiriţă.

Femeia spune că după câteva luni, poliţistul Ciubotariu i-a cerut să-i împrumute în primă fază 500 de euro, apoi 1.600 de euro. „M-am dus ca o toantă la bancă şi i-am dat. Erau bani de la un frate de-al meu, dar pe numele meu”, explică fosta concubină a poliţistului.

Pentru acele împrumuturi, au făcut chitanţe de mână, la propunerea poliţistului, recunoaşte femeia.

Mihaela Chiriţă explică că ofiţerul o tot amăgea că o să-i dea banii şi că profita de faptul că erau împreună pentru a o tot amâna.

În vara anului 2011, femeia a plecat în Spania şi i-a mai trimis câteva sms-uri ofiţerului prin care îi amintea de datorie.

A primit răspuns, iar o parte dintre mesaje le-a salvat pe telefon.

„Eu nu am intrat în viaţa ta pentru bani, când te-am rugat să îmi împrumuţi, eu chiar aveam nevoie”, e unul dintre sms-urile cu pricina.

„Mihaela nici dacă mă omori, nu am de unde face rost de toţi banii. Îţi dau acum 1.000...”, citeşte cu voce tare un alt mesaj. „Eram în Spania atunci, nu mi-a dat nimic”, completează reclamanta.

Urmează un alt mesaj: „Când te întorci, îţi dau 1.000 de euro”. Vine şi precizarea ei: „Când m-am întors a făcut teatru, m-a dus cu maşina acasă şi apoi am observat că nu mai aveam 150 de euro în geantă”.

 

Fostele iubite discută pe Yahoo!Messenger

Mihaela Chiriţă a făcut plângeri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi la Parchet împotriva ofiţerului şi l-a chemat şi în judecată.

Îşi vrea banii înapoi şi atât. Cel puţin, aşa susţine.

Mărturiseşte că în timp ce avea o relaţie cu ofiţerul de poliţie, acesta mai avea şi alte iubite, iar cu o parte dintre acestea femeia a reuşit să intre în contact şi să afle că şi ele au avut parte de experienţe similare. Seduse şi înşelate.

„El mi-a luat unul dintre telefoane şi l-a folosit o vreme. O parte dintre numerele pe care le-a folosit au rămas salvate pe telefon şi am vrut să văd şi eu ce se întâmplă... aşa am descoperit”, justifică femeia cum a luat legătura cu celelalte iubite ale ofiţerului.

Din geantă, scoate mai multe foi pe care a imprimat conversaţiile purtate pe internet, pe Yahoo! Messenger, cu două dintre fostele concubine ale poliţistului de la Dolhasca.

„Dana a cheltuit cu el peste 20.000 de mii de euro... i-a cumpărat mobilă în casă, scrie pe internet asta, i-a văruit casa din Stroieşti, el nu are nici o dovadă, sunt multe chitanţe pe numele ei, dar pe care le are el. Uitaţi ce scrie pe messenger: <Partea proastă este că toată manopera pentru amenajarea casei este fără chitanţe... doar cu oamenii şi materialele de la firma mea (...) iar mobilele şi altele din casă sunt parţial chitanţe pe numele lui, parţial pe al meu, dar toate plătite de mine şi toate se află la dânsul (...). Toate am fost fraiere, proaste, puţin gospodine, rele de gură şi aşa mai departe>”, sunt câteva fragmente din conversaţiile purtate pe messenger de Mihaela Chiriţă cu ex-iubite de-ale ofiţerului de poliţie.

 

„M-a tras de cap şi m-a lovit cu pumnii”

Mihaela Chiriţă povesteşte că a fost şi agresată de fostul iubit poliţist. S-a întâmplat acum două săptămâni, într-o duminică, când s-a dus la domiciliul acestuia din Stroieşti, să-şi ceară banii înapoi.

„Eu eram în drum, iar el a asmuţit un câine pe mine şi apoi a încercat să mă tragă cu forţa la el în curte să spună că i-am încălcat proprietatea. M-a tras de cap şi m-a lovit cu pumnii. Apoi tot el a chemat poliţia că îl deranjez şi aude lumea cu ce se să ocupă. Poliţia bineînţeles că m-a amendat”, scoate femeia un proces verbal de contravenţie potrivit căruia a fost amendată cu 200 de lei pentru injurii adresate ofiţerului de poliţie.

Acesta din urmă neagă că ar fi agresat-o în vreun fel pe Mihaela Chiriţă şi spune că aceasta i-a făcut circ în faţa casei, jignindu-l atât pe el, cât şi pe actuala lui soţie.

Ofiţerul ne-a pus la dispoziţie şi o înregistrare video cu scandalul de acum două duminici din faţa casa lui, însă limbajul folosit este extrem de obscen.  

 

Varianta lui. „I-am spus că sunt cu cineva cu care intenţionez să mă căsătoresc şi nu mă mai pot întâlni cu ea”

De cealaltă parte, ofiţerul de poliţie Ionel Ciubotariu susţine că toate acuzaţiile sunt o răzbunare a fostei sale concubine, care nu a putut suporta ideea că nu mai pot fi împreună şi că el a început o altă relaţie.

Ofiţerul recunoaşte că a împrumutat bani de la Mihaela Chiriţă, întrucât avea nevoie pentru la construcţia casei, însă susţine că i-a dat înapoi toată datoria.

I-a restituit iniţial o primă tranşă de bani împrumutată, 500 de euro, iar apoi a luat împrumut alţi 1.600 de euro. Ofiţerul susţine că i-a lăsat gaj concubinei sale din acea vreme un lanţ, o brăţară şi un inel, toate din aur, ulterior convenind ca în contul banilor să-i lase acele bijuterii.

„În anul 2009, i-am spus numitei Chiriţă Mihaela că sunt cu cineva cu care intenţionez să mă căsătoresc şi nu mă mai pot întâlni cu ea. Din acel moment a început să mă ameninţe că-i va spune prietenei mele despre relaţia noastră”, scrie poliţistul în plângerea depusă la Parchet împotriva fostei sale prietene.

Ionel Ciubotariu susţine de asemenea că Mihaela Chiriţă i-a umblat în telefon şi i-a luat mai multe numere aflate în agendă, iar apoi a început să sune la numerele respective, „la ore nepotrivite”.

 

Ofiţerul vrea 10.000 de euro de la fosta iubită –„reparaţie morală” 

Ofiţerul de poliţie declară că fosta lui concubină l-a ameninţat că va depune plângeri împotriva lui şi recunoaşte că, deşi a părăsit-o, a mai călcat pe bec.

„În noaptea de 24 decembrie 2011, pe motiv că să lămurim neînţelegerile,  a venit la domiciliul meu, m-a servit cu vin adus de ea din Spania, iar după aceea nu am mai ştiut ce s-a întâmplat. Dimineaţa am condus-o la locul de unde trebuia să ia maşina ce trebuia să o ducă acasă”, mărturiseşte Ionel Ciubotariu.

Poliţistul de la Dolhasca spune că de la începutul acestui an s-a trezit cu tot felul de poze puse pe site-uri matrimoniale, iar cunoscuţi de-ai săi au început să primească telefoane de la femeia pe care a dat-o acum pe mâna procurorilor.

„Pe soţia mea a sunat-o în Spania la locul de muncă şi a ameninţat-o că dacă nu-i dă banii vine şi ne dă foc la casă, iar pe ea o desfigurează, pentru că ea este nebună şi nimeni nu are ce-i face. I-am spus că dacă ea ştie că am datorii faţă de ea să se adreseze justiţiei. A început să mă ameninţe şi nu se lasă până nu mă distruge”, a mai spus ofiţerul Ciubotariu, constituindu-se parte civilă în procesul penal cu suma de 10.000 de euro, „reprezentând reparaţia morală”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal cu plângeri penale între un ofiţer de poliţie şi fosta lui iubită.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Scandal cu plângeri penale între un ofiţer de poliţie şi fosta lui iubită2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 6 sep 2012, 11:06:52
Unde simularea nebuniei e dovada unei supreme înţelepciuni
Iar veştile şi ştirile sunt tornade artificiale folositoare
Acolo unde se cumpără loialitatea şi totu-i clădit pe minciuni
Acolo-i aşezată (şi mâniată) o mândră ţară sub soare

Acolo unde în loc de fitness se practică ascensiunea metaforică
Iar lobotomaţii sunt fidelizaţi …pentru “fidelitate”
Acolo unde se caută , în ascunzişul inimii , pricină şi retorică
Acolo-i ţara mea . Iar toate astea-s … NORMALITATE

Îmi zăngăne plombele-n gură de nervi,m-apucă bâţul
Când văd masturbarea orală a unora peste destinul nostru
Când văd brutalitatea unei hoţii , gen : nu,nu-i destul !
Când văd că nepăsarea şi indolenţa ne e firescul căpăstru

Văd că ne confecţionăm haine cu buzunare tot mai mari
Şi …ne ucidem , c-avem tot mai puţin de pus în ele
Îmi văd congenerii mei privind în jur deparcă-s fugari
Cu unicul gând (spart în mii de fantasme) : vreau lovele !!!

2.   Mai prost nu se poate trimis de
( 6 sep 2012, 12:33:21
bre abcdar, esti dus rau cu pluta, tu te uiti la ce timpenii scrii??? Si Eminescu cind avea sifilis tot mai bine scria!
Ce treaba are " SULA " cu " prefectrura "!
2.1  RE: Mai prost nu se poate trimis de
( 6 sep 2012, 12:37:53
prostul(e) ... love(le)
pe fondul amorului,pe fundul buzunarului
dar ...minţii tale n-ai ce-i cere
nu ţie (ţi) se adresează " comentariul abcdarului "
3.   Dobitoc incurabil trimis de
( 6 sep 2012, 12:46:34
Nu da doamne idei unui prost " ca abcdar " ca are mintea odihnita!
sa-mi faci ceva la diacritice, berbecule!!!!
4.   Comentariu trimis de
( 7 sep 2012, 18:42:08
Un idiot de politist!nu o cunosc pe aceasta doamna personal dar cred are dreptate in ceea ce spune deoarece il cunosc pe individ!d-l Ciobi a mai abuzat si de alte domnisoare si doamne, dar s-a folosit de functie crezand k nu o sa-l denunte nici una dintre acestea!apropo, domnului Ciobi ii cam plac fetitele fara sutien de care nu prea are parte, la felul cum arata dansul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei