Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zeci de proprietari de maşini vechi stau la coadă în faţa Remat Ploieşti

Vineri, 17 August 2012 (17:12:01)

Zeci de proprietari de maşini vechi aşteaptă, de peste o săptămână, la poarta Remat din Ploieşti, pentru a-şi casa autoturismele şi a primi tichetele din Programul "Rabla", unii dintre ei dormind chiar în maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 80 de proprietari de maşini vechi stau la coadă, de mai bine de o săptămână, la Remat Holding din Ploieşti pentru a-şi casa autoturismele.

Unii dintre ei stau la coadă de miercuri şi spun că nu vor pleca până când nu vor da maşinile în schimbul tichetelor din Programul "Rabla", derulat prin Administraţia Fondului pentru Mediu.

Coada de maşini se întinde pe câteva zeci de metri, pe strada Apelor din Ploieşti, cei care şi-au aşezat autoturismele la rând lăsând loc de intrare în curţile oamenilor.

Cei mai mulţi dintre proprietari dorm în maşini, de teamă că, pe timpul nopţii, hoţii le-ar putea fura autoturismele. Unii dintre aceştia au declarat corespondentului MEDIAFAX că cei care şi-au lăsat maşinile la rând şi au plecat peste noapte au avut surpriza să constate, a doua zi, că hoţii le-au furat roţi sau cricuri lăsate în portbagaje.

În zona în care aşteaptă proprietarii de maşini vechi au apărut şi cumpărătorii, care le oferă posesorilor sume cuprinse între 400 şi 600 de lei pentru un autoturism. Oamenii nu a dorit însă să-şi vândă maşinile, spunând că preţul oferit este mult prea mic.

Cei care stau la rând au făcut liste de aşteptare, pe care s-au trecut în ordinea în care au sosit.

Oamenii spun că până acum au fost primite doar rablele aduse de persoane juridice şi sunt nemulţumiţi de faptul că portarii de la Remat nu-i lasă să intre şi să discute cu conducerea firmei, de la care vor să afle când îşi vor putea lăsa rablele şi când vor primi tichetele.

"Ni s-a spus că directorul este în concediu şi că nu avem cu cine sta de vorbă", a spus unul dinte cei care aşteaptă la să îşi caseze maşina.

Cei care stau la coadă la Remat sunt nemulţumiţi şi de faptul că nimeni nu le-a spus câte tichete sunt alocate pentru Prahova şi spun că nu ştiu cui să se adreseze pentru a afla "dacă e sau nu cazul" să mai aştepte.

Potrivit datelor furnizate de biroul de presă al Administraţiei Fondului pentru Mediu la solicitarea MEDIAFAX, două societăţi din judeţul Prahova au primit în total 200 de tichete valorice în Programul "Rabla" 2012. Astfel, Remat Prahova SA Ploieşti a primit 100 de tichete, iar SC Regent Helix As SRL, societate cu sediul în satul Urleta, comuna Băneşti, a primit alte 100 de tichete.

"Din informaţiile pe care le deţinem la această dată, tichetele valorice au fost distribuite agenţilor economici autorizaţi şi au început procedurile de preluare a vehiculelor scoase din uz", au spus reprezentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de proprietari de maşini vechi stau la coadă în faţa Remat Ploieşti.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de proprietari de maşini vechi stau la coadă în faţa Remat Ploieşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei