Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Audierile privind votul de la referendum continuă şi în judeţul Dolj

Vineri, 17 August 2012 (15:14:21)

Zeci de persoane din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, au fost audiate, vineri, de procurorii DNA, în legătură cu votul de la referendum, alte două localităţi din judeţ fiind până în prezent verificate de anchetatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorii au mers în satul Peşteana din comuna Bâlteni, primarul Gheorghe Păsărin declarând pentru MEDIAFAX că aproape 50 de persoane ar fi fost chestionate cu privire la participarea la vot.

Primarul comunei spune că procurorii DNA au fost însoţiţi de un angajat al Primăriei, după ce poliţiştii din localitate au cerut un astfel de sprijin.

'Iniţial, nu am ştiut despre ce este vorba. Cei de la Poliţie mi-au zis că au nevoie de ajutor pentru a identifica nişte persoane şi le-am dat un om de la Primărie, care, ulterior, de pe teren, m-a sunat şi mi-a zis că e cu cei de la DNA. M-a întrebat ce să facă şi i-am spus că la birou nu se mai poate întoarce, deşi, dacă aş fi ştiut de la început, nu le-aş fi dat poate acest ajutor pentru că nu mi se pare firească ancheta pe care ei o fac, mai ales că oamenii mai în vârstă se sperie când aud de aşa ceva", spune Gheorghe Păsărin.

Procurorii DNA au mai făcut astfel de anchete în alte două localităţi din judeţul Gorj, respectiv în la Polovragi şi Dragoteşti, unde zeci de persoane au fost, de asemenea, chestionate în privinţa participării la vot.

Procurorii DNA au reluat, vineri, audierile şi în comuna vrânceana Suraia, după ce miercuri aceştia au chestionat mai mulţi localnicii cu privire la desfăşurarea referendumului, în urma mai multor sesizări depuse în acest sens.

Marţi, Direcţia Naţională Anticorupţie a informat că procurorii fac cercetări în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie, dar că, având în vedere stadiul anchetelor, nu poate furniza date suplimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audierile privind votul de la referendum continuă şi în judeţul Dolj.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audierile privind votul de la referendum continuă şi în judeţul Dolj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei