Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 aug 2012 - Anul XVII, nr. 189 (5094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 300 de jandarmi asigură măsurile de ordine la concertul susţinut de Lady Gaga

Miercuri, 15 August 2012 (13:33:45)

Peste 300 de jandarmi asigură măsurile de ordine la concertul ce va fi susţinut de Lady Gaga, joi, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Lady Gaga va cânta pentru prima dată în România joi seară, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Show-ul este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european. Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii, dinspre Calea 13 Septembrie şi dinspre Bulevardul Naţiunile Unite.

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la concert, a anunţat, miercuri, Jandarmeria Capitalei într-un comunicat de presă.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile luate de organizator privind orele de acces şi trasee de deplasare. Aceştia nu pot intra în zona de desfăşurare a concertului cu camere video, aparate de fotografiat semi-profesionale sau profesionale, umbrele, sticle de băutură sau de parfum.

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, potrivit prevederilor legale, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Măsurile de protecţie, pază şi îndrumare a publicului vor fi asigurate de către organizator, cu sprijinul firmei specializate de pază.

Plecarea spectatorilor la sfârşitul concertului se va face prin Bulevardul Naţiunile Unite, Bulevardul Unirii şi Calea 13 Septembrie.

Traficul rutier a fost restricţionat în Bucureşti, începând de marţi seară, în perimetrul apropiat Pieţei Constituţiei, pentru concertul Lady Gaga, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Începând de joi, ora 10.00, şi până vineri, la ora 5.00 va fi restricţionat traficul rutier pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Pentru amenajarea zonei spectacolului au fost instituite restricţii începând de miercuri, ora 00.00, până sâmbătă, la ora 8.00, pe Bulevardul Libertăţii, banda I a sensului de mers dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie, şi începând de marţi, ora 16.00, până duminică, ora 23.00, pe breteaua Ministerului de Finanţe, banda III.

De asemenea, începând de miercuri, ora 16.00, şi până duminică, la ora 23.00 este restricţionată circulaţia rutieră pe breteaua Parchetului General, banda III, iar de marţi, ora 22.00 şi până duminică, ora 23.00, traficul este restricţionat pe banda I a ambelor bretele.

Poliţiştii de la Rutieră recomandăm folosirea mijloacelor de transport public, în zona Pieţei Constituţiei nefiind disponibile locuri de parcare.

În timpul restricţiilor de trafic, şoferii pot circula pe rutele ocolitoare, astfel: pentru cei care vin dinspre Bulevardul Ghencea, pe Calea 13 Septembrie -Bulevardul Tudor Vladimirescu - Bulevardul George Coşbuc - Bulevardul Regina Maria - Piaţa Unirii sau Calea 13 Septembrie - strada Izvor - strada B.P. Haşdeu - Bulevardul Vasile Pârvan - strada Ştirbei Vodă; pentru cei care vin dinspre Piaţa Alba-Iulia, pe Bulevardul Unirii - Bulevardul I.C. Brătianu - Splaiul Independenţei - Pod B.P. Haşdeu - strada B.P. Haşdeu - strada Izvor - Piaţa Arsenalului - Calea 13 Septembrie.

Organizatorul concertului va delimita zona pentru public, astfel: Zona A va fi dispusă în Piaţa Constituţiei, în faţa scenei, de care va fi delimitată printr-un dispozitiv de garduri metalice; Zona B va fi dispusă în Piaţa Constituţiei, în continuarea Zonei A; Zona Tribuna 1 va fi montată în Piaţa Constituţiei, în continuarea zonei B, înspre colţul din dreapta al pieţei, privită dinspre Piaţa Unirii, începând aproximativ din dreptul Ministerului Finanţelor Publice; Zona Tribuna 2 va fi montată în Piaţa Constituţiei, în continuarea zonei B, înspre colţul din stânga al pieţei, privită dinspre Piaţa Unirii, începând aproximativ din dreptul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie; Zona C va fi dispusă pe Bulevardul Libertăţii şi se va întinde pe toată lungimea Pieţei Constituţiei; Zona Peluze va fi montată în continuarea Zonei C, lângă gardul Palatului Parlamentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de jandarmi asigură măsurile de ordine la concertul susţinut de Lady Gaga.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de jandarmi asigură măsurile de ordine la concertul susţinut de Lady Gaga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei