Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 aug 2012 - Anul XVII, nr. 189 (5094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verificări

Metrologia reduce câştigul de la păcănele de la 500 de milioane de lei vechi la 10 milioane de lei vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Răsturnare de situaţie la 180 de grade în cazul suceveanului care susţine că a câştigat 500 de milioane de lei vechi la păcănele, şi căruia reprezentanţii firmei Mozzart Sports Bets din Burdujeni au refuzat să-i achite banii. În urma reclamaţiilor depuse de Cristian Bergheva atât la Poliţie, cât şi la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Suceava, cele două instituţii au demarat o anchetă. Pentru a stabili cum stau lucrurile, s-a cerut sprijinul unui expert în metrologie. Gheorghe Hriţuc, angajat al Serviciului Judeţean de Metrologie Legală Suceava, a fost desemnat să verifice aparatul de joc şi să se pronunţe asupra câştigului pe care Bergheva îl are de ridicat de la Mozzart Sports Bets.

Concluziile sale nu sunt tocmai încurajatoare pentru Cristian Bergheva.

„Am verificat aparatul şi toate secvenţele de joc şi pot să vă spun că suma pe care o are de primit persoana care a depus reclamaţia este de 10 milioane de lei vechi. Acea imagine cu câştigul de 500 de milioane de lei vechi este o reclamă pentru stimularea jucătorilor şi nu ca urmare a vreunei acţiuni a persoanei respective la butoanele aparatului. Este adevărat că acea imagine mai mult derutează şi poate nu ar fi trebuit să apară pe ecran”, a concluzionat Gheorghe Hriţuc.

 

„Persoana respectivă va fi dată în judecată pentru că a prejudiciat imaginea firmei”

La rândul ei, Elena Oanea, şefa CJPC Suceava, a confirmat că reclamaţia depusă de Cristian Bergheva este în lucru, dar a precizat că va oferi amănunte suplimentare şi concluzii la finalul verificărilor.

De partea cealaltă, administratorul Mozzart Sports Bets din Suceava a recunoscut că există o plângere în privinţa ipoteticului câştig de 500 de milioane de lei vechi, dar din punctul său de vedere lucrurile sunt clare. „Nu vreau să intru în polemică cu acea persoană, pentru că ar fi cuvântul meu împotriva cuvântului lui. Îi las pe cei de la Metrologie să se pronunţe. Vă pot spune doar că persoana respectivă va fi dată în judecată pentru că a prejudiciat imaginea firmei”, a declarat reprezentantul Mozzart Sports Bets Suceava.

 

„Imaginile au fost scoase între timp”

Referitor la noile date ale problemei, Cristian Bergheva a fost tranşant. „Mi-au spus şi mie că nu aş fi câştigat 500 de milioane de lei vechi, dar eu cred că totul a fost aranjat. Imaginile cu acel câştig au fost scoase între timp de pe aparate, iar acum nu mai apare aşa ceva”, a declarat Cristian Bergheva.

Suceveanul în vârstă de 31 de ani a spus că îşi va angaja un avocat şi îşi va căuta dreptatea în sălile de judecată.

Câştigul pe care-l reclamă Bergheva a fost obţinut sâmbătă seară la agenţia din Burdujeni a Mozzart Sports Bets. Cristian Bergheva spune că a câştigat 500 de milioane de lei vechi, dar reprezentanţii Mozzart Sports Bets au refuzat să-i achite banii, motiv pentru care a chemat la faţa locului mai mulţi prieteni în calitate de martori, dar şi un echipaj de poliţie. Între timp, la Poliţie şi Protecţia Consumatorului au fost înregistrate plângerile lui Bergheva, iar cele două instituţii trebuie să se pronunţe asupra sumei de bani pe care suceveanul o are de ridicat din „cireşele” şi „portocale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Metrologia reduce câştigul de la păcănele de la 500 de milioane de lei vechi la 10 milioane de lei vechi.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Metrologia reduce câştigul de la păcănele de la 500 de milioane de lei vechi la 10 milioane de lei vechi3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mafiotii trimis de
(15 aug 2012, 11:34:45
Mafiotii de la Mozzart Sports Bets sa faca bine si sa plateasca.Acum nu le convine dar cand incaseaza sunt bucurosi.Sa nu-si bata joc de oameni ca-i fwut in gura lor de cocalari!
2.   .... trimis de
(15 aug 2012, 12:09:19
dati banii omului a venit nea caisa dela metrologie si o  ☭ in buci ca sa vezi ca nu e asa,ba asa e ca doar iti vezi castigul ce castigi si ce pierzi...esti cumparat bai nenea expertul plii mele...trebuiesc batuti direct astia
3.   * trimis de
(15 aug 2012, 12:18:43
SUNTEŢI JUCĂTORI ŞI NU VĂ CONVINE,ŞTIU
dar ...PĂCĂNELELE-S O FORMĂ DE PROSTEALĂ ACCEPTATĂ
ORICUM PIERZI !!! (mai devreme sau mai târziu )
aşa a fost , aşa e şi SIGUR va mai fi ... ŞI ALTĂ DATĂ !!!

4.   Micul Mozzart trimis de
(15 aug 2012, 12:34:02
S-ar putea sa fie o reclama ... daca mariti forografia veti vedea jos ca scrie 1000 ron ...
5.   Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 12:54:42
pacanele=joc de 2 lei! incercati munca cinstita nu asteptati banii din cer milioane,sute de milioane....
5.1  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 13:14:25
pentru divertisment sa te duci o data pe saptamana si sa lasi acolo vreo 20 de lei se merira , dar sa nu te duci acolo cu gandul ca dai lovitura . Dar eu am un tovaras care a imprumutat din banca 300 de milioane , si pe toti i-a jucat acolo . Imi zicea el mie , ca daca se alegea din banii aia cu o bricheta era bucuros . Dar nu s-a ales cu nimic . Acum munceste de dimineata pana seara sa-si plateasca ratele la banci , are vreo 200 de euro pe luna rata ....
5.2  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 13:19:16
Postezi,cow martinescule, postezi?
5.3  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 13:29:54
are el un tovarăşloser ... bah , n-ai sapienţa necesară
nici cât să recunoşti c-ai băgat banii-n păcănele
lasă vrăjeala ! MARTINELEX.n-ai,pe grătar,nicio aripioară
fiindcă muzica vieţii tale ţi-e pe ritmuri DE MANELE
5.4  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 17:54:17
ba ☭ a ...nu ascult manele , nici macar nu am habar de genul asta de muzica ! Ceea ce ascult eu , tu nu esti capabil sa asculti niciodata . Si ca sa-ti intre in cap , sunt fondatorul celei mai vechi organizatii sataniste din suceava ! imi pare rau ca nu esti langa , mi-ar fi placut sa-ti ling sangele ..desi aveai un respect din partea mea pentru poeziile tale ..sugaciule !
5.5  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 18:36:29
tatuajele-s manele strivite de piele
mâncarea din farfurie-i manelizată (contrafăcută )
manelismu' nu-i doar că baţi câlcâiu' de podele
muzica vieţii tale nu MUZICĂ ascultă

înţelegi ? ( P.S. mi-e otrăvit sângele )happy

5.6  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 18:49:22
pensionarule , eu iti ofer in seara asta o masa calda la ce restaurant vrei tu ,, ai sange in gaoaza sa ne intalnim ? ...desi iti publicam poeziile pe blogul meu , avand un trafic de peste 1000 de ip-uri zilnice pe zi ...si vroiam sa te fac sa iesi din anonimatul asta de prost gust pe care-l practici aici ! ai curaj in seara asta sa iesim la cina ? eu vin cu prietena mea ...tu vii ma rog cu cine vrei tu ...bem o berica ..asa ca intre amici .. te simti si tu bine , nu am nimic personal cu matale , dar nu ma ataca ...desi o regula satanista zice : "" Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L
5.7  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 18:55:11
Eu am curaj să vin să-ți strivesc capul ca la șarpe.Așa se procedeaza cu sataniștii.
5.8  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 19:11:35
tranquillo nene ... se vede ca ai spirit de turma ! tu vezi-ti de galeata ta de beton !
5.9  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 19:25:23
Găleata mea de beton cântarește undeva pe la 46 de tone și se numește Renault Magnum.Ai grijă că ți-ai pus un tirist pe cap și nu vei scapa cu toata secta ta împuțită.Se vede că nu ai citit comentariile de saptămâna trecută.
5.10  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 19:29:55
Jos cu usl pentru ultima data trimis de MARTINELEX
(30 iul 2012, 12:03:05 | Romania Romania | UPC Broadband Holding B.V.)
imi place de capsunarii astia de prin tari straine , care castiga cu cateva sute de euro mai mult ca noi si se cred zmei , realizati nu ai treaba cu ei , si lor le pute mana a rahat cate funduri au spalat pe acolo . Vai de capul vostru de minte tiganeasca , mi-as spala cutitul in voi de tarani prosti
5.11  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 19:34:04
mda ... si ce te agiti acum asa ca o cola ? laughing ...te lauzi tu cu tir-ul broscarului ! nu am nimic personal cu nimeni de aici ... eu imi prezint ideile ...si nu vreau reply la ideile mele de la nimeni ..pt ca sunt foarte creative ..Eu ma pot intalni cu tine .. cand vrei tu ..dar nu la tranta ciobaneasca cum iti place tie , asa ca intre oameni civilzati .... sau ma rog , chiar cu aceeasi mentalitate vii din italia ? desi am stat in norvegia si am venit cu alta mentalitate neica ...
5.12  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 19:39:58
Du-te-n pi _da mă-tii pe românește!
5.13  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 23:05:50
bah ce-i cu voi va dati in cap aici....unu mai cult ca altu si mai profet.Ce draq ma baieti fiecare ii cu parerea cu directia lui...buna rea e a lui.....daia no sa ne bage nimeni in seama in lumea asta pt ca nu stim sa ne respectam princiiile..cum sare un cioban cum reactionam sa-i dam in cap.Daca ciobanu e cioban lasa-l in lumea lui acolo nu se mai merita sa ne ocupam timpul cu prosti,inculti..etc.In fine pacat ca asta se doreste la noi....CAT MAI MULTA INCULTURA......
5.14  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 23:17:42
hei Fantomas,am niste prietenasi (AL) ce zici,acum cand vin in tara sa i faca lui nea Martin un buzunar in gat..?de sa sara cornuti din el in toate directiile ,auzi satanist...secta..ma pis pe norvegienii tai civilizati si alcoolici,ar trebui sa i cunosti pe sicilieni sa ti faca o baie in acid poate iti revii din diavolariile astea!
5.15  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(15 aug 2012, 23:25:43
Te gasesc eu,T_REX si-ti dau toate detaliile despre berbecul asta.La protap il vreau.
5.16  RE: Munca cinstita nu pacanele trimis de
(16 aug 2012, 10:03:36
Hey, T-REX și Fantomas.
M-a rugat Schlossadler să vă transmit așa:
MARTINESCU GH. ALEXANDRU, absolvent în 2004 al Dimitrie Cantemir.
Cel mai probabil ca de pămant se trade de prin zona rădăuți, marginea, fratauti.
---------
apoi tipul e un mincinos sadea care debitează invenții năucitoare cu ușurința cu care bea apă. E un kăkat satanist, nici măcar n-are habar cu ce se mănâncă aia. singura Norvegie ăn care a fost vreodată este aia din p***a mamei lui, iar de Q6 nici nu poate fi vorba atâta timp cât și-a amanetat trotineta să-și cumpere o ciungă.
UN PĂCĂLICI PATETIC CARE FACE BULBUCI PE FORUM. Chiar că ar merita să-i dați o lecție dureroasă!

P.S: Abecedar - undeva pe un blogul unei fete era martinelex cu aceleași texte despre „voiam să te scot din anonimitate bla bla bla”.
Dar tipa, cu ceva minte-n creieraș, i-a dat cu flitul de urgență. Dă căutare după cuvântul cheie martinelex și poți să găsești episodul hazliu.
-----------
P.P.S. martinescule, te întreabă Schlossadler dacă nu-l mai calci cu Q6-le pe cap?
grăbeste-te altminteri urmează să dai tu socoteală pentru nesăbuința ta.
6.   Mustbegreen sau cocalarul martinelex trimis de
(16 aug 2012, 10:20:02
„Se pare că romanul meu a stârnit multe controverse şi cocalari dornici de afirmare. Stăteam ca omul pe messenger şi conversam cu un amic inteligent, când se bagă în seamă un personaj pe care eu l-am mirosit că ar fi manelist. Deşi după ce mi-am cercetat memoria mi-am adus aminte de un personaj care ar încerca să facă din astea, şi care acum şi-a luat un alter ego. Personajul în cauză şi-a dorit iniţial să-l pun pe blog, acum vrea în roman, hai să îl fac cunoscut măcar aici şi măcar pentru amuzamentul maselor:
martinelex: sal
Subsemnata: buna
martinelex: ce faci ?
Subsemnata: stau pe net
Subsemnata: ne cunoastem?
martinelex: eu sunt unul garcica
martinelex: garcica ma cheama
Subsemnata: si doresti ceva?
martinelex: da
martinelex: vreau sa apar si eu in romanul tau
martinelex: ca personaj principal
Subsemnata: toate roulurile sunt deja ocupate
martinelex: dar te-ai putea inspira din viata mea
martinelex: ne putem intalni
martinelex: si am sa iti povestesc
Subsemnata: nu multumesc
Subsemnata: sunt foarte ocupata, chiar nu am timp de astfel de conversatii
martinelex: nici macar un rol mai secund acolo
martinelex: ?
Subsemnata: pa
martinelex: te-as fi putut face mai cunoscuta ca Sandra Brown
martinelex: adica te -as fi putut ajuta
martinelex: cu niste idei
martinelex: dar nah
martinelex: o zi buna
martinelex: fa
De mare efect acel „fă” final, ăla poate intră în roman”

SURSA
Mustbegreen[dot]wordpress[dot]
7.   La munca berghevule trimis de
(16 aug 2012, 10:32:28
cred ca Berghevea asta e si un  ☭  de taximestrist care jecmaneste oamenii. Si cand nu merge taximetria si sta ca prostul in statie, sta si viseaza in masina cum s-ar putea imbogati de la pacanele...si intr-a acolo si baga la pacanele aia 2-3 lei facuti pe taxi, de ramane si fara bani de bagat gaz in masina....si apoi mai iese de acolo cu tupeu ca ar fi castigat 500 mil. ba ia si intellege ca aparatele alea sunt programate sa stoarca de bani fraieri ca tine..mergi la munca ma baiete...daca mai traia raposatul erai luat de pe scaunul de la pacanele si aterizai direct la lopata la canal...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei