Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 aug 2012 - Anul XVII, nr. 189 (5094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu: Nu am semnat cu nimeni, nu am vorbit cu nicio echipă

Miercuri, 15 August 2012 (19:22:47)

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, că nu a discutat cu nimeni de la Ajaccio şi nici cu reprezentanţi ai vreunei alte grupări, precizând că doreşte să rămână la Cesena, iar o eventuală posibilitate de transfer va fi analizată de impresarii săi.

"N-am semnat cu nimeni, n-am vorbit cu nicio echipă, am impresari. Mă antrenez la Cesena, cu alţi băieţi care aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Eu am un contract pe care doresc să-l respect. Nu ştiu ce părere are Cesena. Nu sunt fără echipă cum se spune, mai am doi ani de contract. În două sătămâni vom şti mai multe pentru că se termină perioada de transferuri. Probabil că dacă nu o să fiu transferat, o să fiu reintegrat în echipă la Cesena. Nu au altă şansă", a declarat Mutu, la Sport.ro.

Jucătorul nu a exclus posibilitatea de a evolua la o formaţie din România, menţionând că în ţara sa natală se simte foarte bine. "Dacă ar fi una dintre echipele importante ale României care să îmi facă o ofertă pe care aş agrea-o... Nu pot să iau o decizie singur, am familie, am copii, trebuie să decid şi în funcţie de lucrul acesta, trebuie să decid şi cu soţia. Niciodată n-am să fug după o ofertă cu mulţi bani. Niciodată nu am să-mi sacrific familia pentru bani. Întotdeauna o să iau o decizie pentru ca ei să se simtă bine, pentru că Mario a început şcoala şi eu vreau să fiu în contact cu el tot timpul. Am crescut până la 19-20 de ani în România, întotdeauna vin cu mare plăcere în România şi aici m-am simţit bine. Şi mereu abia aştept să vin să-mi văd familia. Avem toate şcolile posibile, oameni capabil să-mi educe copiii, cred că e un loc în care să-ţi creşti copilul liniştit", a afirmat Mutu.

Referindu-se la echipa naţională, Mutu a spus că obiectivul său principal este să ajungă la Cupa Mondială din 2014. "Sunt alături de băieţi, îmi pare rău că nu sunt acolo, dar nici nu avea domnul Piţurcă cum să mă convoace, pentru că nu sunt pregătit. Obiectivul meu nu este să-l ajung pe Hagi la numărul de goluri, obiectivul meu est să ajung la Mondialele din Brazilia. Atât, pentru că ar fi primul Mondial la care aş juca şi o experienţă unică", a adăugat fotbalistul Cesenei.

Miercuri, preşedintele clubului Ajaccio, Alain Orsoni, a declarat la postul RMC, că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru transferul atacantului român Adrian Mutu.

"Am ajuns la un acord cu Mutu şi cu agenţii săi. Jucătorul trebuie acum să ajungă la un acord cu Cesena. Este un fotbalist excelent şi ne-ar plăcea să-l vedem rapid purtând culorile noastre", a declarat Orsoni.

Atacantul român, în vârstă de 33 de ani, a retrogradat cu Cesena în Serie B. Presa italiană a scris în această vară că Mutu a avut oferte din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Brazilia, Turcia, dar şi de la formaţia elveţiană FC Sion.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu: Nu am semnat cu nimeni, nu am vorbit cu nicio echipă.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu: Nu am semnat cu nimeni, nu am vorbit cu nicio echipă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei