Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 aug 2012 - Anul XVII, nr. 189 (5094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Dans” periculos

Arestat pentru tentativă de omor deosebit de grav, după ce a înjunghiat doi tineri în discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr din comuna Şcheia a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, fiind acuzat de tentativă de omor deosebit de grav, după un scandal petrecut într-o discotecă din Moara, scandal în urma căruia respectivul, Iulian Duceac (28 de ani), a lovit doi tineri cu un cuţit.

Scandalul cu pricina, petrecut pe 3 iunie a.c., l-a costat scump pe Duceac, acesta fiind arestat iniţial pentru ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept al cuţitului, infracţiuni pentru care tânărul din Şcheia a fost trimis deja în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Anchetatorii au declinat competenţa colegilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava în privinţa tentativei de omor, una dintre victime fiind la un pas de moarte în urma loviturii de cuţit.

Pentru că Duceac a mai fost condamnat anterior la închisoare, tot pentru tentativă de omor calificat, fapta pentru care a fost pus sub acuzare şi arestat preventiv în cursul zilei de ieri s-a transformat în tentativă la omor deosebit de grav.  

 

Ce s-a întâmplat în discotecă

Potrivit rechizitoriului, Iulian Duceac a mers în acea noapte la discoteca din Liteni - Moara, împreună cu un amic de-al său, Radu Simeria. Acesta din urmă, susţin martorii, ar fi provocat întreg scandalul, lovindu-l cu pumnul pe unul dintre tinerii aflaţi în discotecă, acesta din urmă ripostând şi lovindu-l şi el pe Simeria.

În acel moment, a intervenit Iulian Duceac, care, se arată în actul de sesizare a instanţei, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona toracelui pe tânărul care i-a lovit amicul. În apărarea victimei a intervenit un alt tânăr, însă şi acesta a fost lovit cu cuţitul în zona abdomenului de Iulian Duceac. Agenţii de pază ai discotecii au declarat că se aflau în faţa localului şi, imediat ce-au auzit că e scandal, au intervenit şi l-au văzut pe Iulian Duceac în spatele barului, având un cuţit în mână şi ameninţându-i cu moartea pe cei prezenţi.

Inculpatul, au povestit martorii, a distrus mai multe sticle cu băutură şi a răsturnat casa de marcat. Agenţii de pază ai localului au reuşit să-i ia cuţitul din mână şi să-l scoată afară din discotecă.

În discotecă se aflau în momentul scandalului câteva zeci de persoane.

Amicul lui Duceac, Radu Simeria, cel care ar fi început scandalul, a scăpat doar cu o sancţiune administrativă de 400 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat pentru tentativă de omor deosebit de grav, după ce a înjunghiat doi tineri în discotecă.
 Vizualizări articol: 2101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Arestat pentru tentativă de omor deosebit de grav, după ce a înjunghiat doi tineri în discotecă4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei