Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oltean: Rămân absolut şocat de pierderea CJ de către Flutur.E cel mai dezastruos rezultat, e nedrept

Luni, 11 Iunie 2012 (19:10:57)

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că pierderea şefiei Consiliului Judeţean Suceava de către Gheorghe Flutur este "cel mai dezastruos rezultat" pe care l-a înregistrat PDL la aceste alegeri locale, ceea ce i-a produs un adevărat "şoc".

"Rămân absolut şocat de pierderea Consiliului Judeţean (Suceava - n.r.) de către Gheorghe Flutur. Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut, cel mai mare şoc pe care mi l-au produs alegerile acestea. Cred că este nedrept ca Gheorghe Flutur să piardă alegerile judeţene după ce timp de patru ani a gestionat judeţul impecabil, peste 60% dintre primarii judeţului sunt PDL, inclusiv Primăria Suceava. Este totalmente o enigmă cum a putut Gheorghe Flutur să piardă Consiliul Judeţean", a declarat Ioan Oltean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă el crede că electoratul a sancţionat "drastic" PDL pentru măsurile de austeritate, Ioan Oltean a spus: "Eu cred că a fost un vot negativ împotriva PDL, un vot care a sancţionat măsurile de reformă pe care noi le-am luat de-a lungul timpului, fără ca electoratul să realizeze că aceste măsuri au avut un rol extrem de pozitiv, acela de a stabiliza ţara".

"România este o ţară stabilă şi este consecinţa directă tocmai a măsurilor de reformă pe care le-a luat Guvernul Boc, dar probabil că a fost prea devreme să se înţeleagă acest lucru şi sancţiunea a apărut mai repede decât ne-am aşteptat şi mai drastic decât ne-am aşteptat", a declarat Ioan Oltean.

În ce priveşte judeţul Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean a spus că cea mai mare amărăciune i-a pricinuit-o pierderea Primăriei Năsăud, primarul în exerciţiu, Dumitru Mureşan (PDL), înregistrând un eşec în faţa lui Mircea Romocea, susţinut de USL.

"Cea mai mare dezamăgire pentru mine în Bistriţa-Năsăud este că am pierdut Primăria Năsăud. Aş fi vrut foarte mult ca actualul primar Dumitru Mureşan să îşi reînnoiască mandatul. E un om cu foarte mult bun simţ, care a manifestat multă sârguinţă pentru ca oraşul să fie bine gestionat", a spus Oltean.

În Bistriţa-Năsăud, PDL a pierdut, potrivit numărătorii paralele făcută de partide, atât Consiliul Judeţean, cât şi primăriile oraşelor Bistriţa, Năsăud, Beclean şi Sângeorz-Băi, toate adjudecate de USL, dar a câştigat mai multe primării de comune, votul politic înregistrat de PDL Bistriţa-Năsăud fiind de peste 37%, mai mare decât în 2008.

Liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, luni, că, potrivit numărătorii paralele făcute de USL, el a obţinut conducerea Consiliului Judeţean Suceava, la o diferenţă de câteva mii de voturi în faţa actualului şef al CJ, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean: Rămân absolut şocat de pierderea CJ de către Flutur.E cel mai dezastruos rezultat, e nedrept.
 Vizualizări articol: 1753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean: Rămân absolut şocat de pierderea CJ de către Flutur.E cel mai dezastruos rezultat, e nedrept0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 iun 2012, 20:04:14
Sa vezi acum controale pe capul meu daca a pierdut fluturas : (((
2.   OLTEAN, NU TE MIRA! trimis de
(11 iun 2012, 21:25:10
FLUTUR A PIERDUT SUCEAVA DATORITA POSTULUI BUCOVINA TV , A MAESTRULUI MANOLE SI A ACTIVISTULUI DE PARTID DRAGOS JURAVLE. MIZERIA ARUNCATA DE MANOLE PESTE LOCALITATILE USL LE-A ADUS NENOROCIREA LOR SI SUCCESUL USL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei