Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Lumea copiilor, sărbătorită pe scena Casei de Cultură de elevii de la Şcoala Nr. 1

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Bucuriile copilăriei şi lumea fascinantă a copiilor au fost sărbătorite zilele trecute, pe scena Casei de Cultură din Suceava, de elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 1. Este vorba despre un spectacol anual, pe care elevii de la Şcoala 1 îl organizează şi la care au fost invitaţi să participe părinţii, bunicii şi dascălii şcolarilor. Întregul spectacol a fost organizat şi coordonat de profesorii Liliana Timofte şi Daniel Aneculăiesei, iar momentele artistice au fost puse în scenă de toţi copiii, de la cei de clasa I şi până la cei din clasa a VIII-a.

Elevii au prezentat momente artistice de calitate, au cântat, au dansat, au recitat, au interpretat rolurile unor personaje din basme sau au pus în scenă marile legende ale lumii, şi pentru toate acestea au fost răsplătiţi cu aplauze. Impresionante au fost momentele coregrafice, costumele, dar şi intervenţiile instrumentale ale unor elevi pasionaţi de chitara clasică, electrică sau de orgă.

Un loc aparte în spectacol l-a avut Ansamblul folcloric „Muguraşul”, care a prezentat cântece şi dansuri populare, în costume tradiţionale specifice Bucovinei.

Din spectacol nu a lipsit nici un moment în care performanţa a fost aplaudată la scenă deschisă. Şi pentru că Şcoala 1 este recunoscută pentru performanţă, eleva Adela Ela Căşuneanu, care a obţinut Premiul al II-lea la Olimpiada de Limbă, Comunicare și Literatură Română, etapa națională, și Premiul I la Concursul național de literatură „Eusebiu Camilar - Magda Isanos”, a fost invitată în faţa tuturor, pe scenă, pentru a fi sărbătorită. Eleva a fost premiată de preşedintele Clubului Rotary Suceava, Vasile Mocanu.

Spectacolul, care s-a finalizat cu intonarea imnului Școlii cu clasele I-VIII Nr. 1 Suceava de către un numeros grup de elevi, a avut meritul de a le aminti tuturor, mari și mici, că lumea viselor, a inocenței și a purității, lumea copiilor, nu trebuie niciodată uitată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lumea copiilor, sărbătorită pe scena Casei de Cultură de elevii de la Şcoala Nr. 1.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lumea copiilor, sărbătorită pe scena Casei de Cultură de elevii de la Şcoala Nr. 15.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei