Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Victorii în tandem

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

EURO ca EURO, dar iată că Maria Şarapova a câştigat pentru prima dată la Roland Garros, singurul turneu de mare şlem care îi lipsea din palmares. Frumoasa rusoaică a prelungit astfel euforia compatrioţilor săi, aflaţi pe val după categorica victorie a Rusiei împotriva cehilor. Duminică, exact în ziua în care a debutat Spania, Nadal şi-a apărat titlul în faţa lui Djokovic. Să fi fost o nouă victorie “la dublu”?

Dar iată-l şi pe Messi, parcă gelos că nu poate străluci şi la europene, reuşind o triplă de senzaţie într-un amical cu Brazilia, disputat la New Jersey. Mărturisesc că am uitat de acest meci, însă oricum nu aş fi trădat europenele. Dar aş fi putut să prind finalul, să văd în direct acel gol fabulos al victoriei, cu pătrundere în diagonală a lui Messi şi şut din afara careului la vinclu, cu stângul lui exploziv! Nu mă pot abţine de a face o paralelă cu jocul lui Ronaldo din meciul cu Germania, fără a uita totuşi că presiunea este alta în jocurile oficiale. Fapt este că Ronaldo nu a izbutit să îşi ajute echipa, “bicicletele” alea fiind ca şi inutile. Iar Portugalia nu avea nevoie decât de o scânteie, nu mai mult, căci impresia generală a fost că rezultatul este unul mincinos. De fapt, partida în sine nu s-a ridicat la înălţimea aşteptată, fiind poate cea mai balcâză de până acum. Doar golul relativ întâmplător al nemţilor a mai însufleţit finalul, salvând oarecum aparenţele.

În celălalt meci al grupei s-a înregistrat o surpriză reconfortantă, victoria danezilor obligându-i de-acum pe olandezi să joace la victorie cu nemţii şi portughezii. Totuşi, există o portiţă! În etapa următoare, nemţii şi olandezii vor şti rezultatul celuilalt meci şi, în eventualitatea unei victorii a portughezilor, un egal ar putea menţine cu şanse ambele părţi, cu olandezii urmând a disputa finala grupei împotriva Portugaliei, cu cuţitele între dinţi.

Astăzi intră în scenă şi echipele din ultima grupă, care începe direct cu Franţa-Anglia, deci fără preludiu. Nu cred că va finaliza cineva cu succes, deci X. Măcar la pauză!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victorii în tandem.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victorii în tandem0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei