Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dorinţă de câştig

Mare îngrămădeală pentru tombola având Dacia Logan drept mare premiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Tombola anunţată şi organizată de Alexandru Băişanu, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, a stârnit un interes enorm. Potrivit organizatorilor, aseară, la ora 21.00, erau înscrişi în cursa pentru Dacia Logan 5.100 de suceveni care şi-au exprimat opţiunea electorală la alegerile de ieri din municipiul Suceava.

Având în vedere cozile formate în faţa magazinului Bucovina, acolo unde s-au putut depune formularele de participare la tombolă, organizatorii au anunţat că au prelungit perioada de înscriere. Mai exact, doritorii pot depune formularul în urna din care va fi extras numele până în această seară, la ora 24.00. Tragerea la sorţi care va desemna numele fericitului câştigător al Daciei Logan şi al celorlalte 103 premii puse în joc va avea loc marţi, 12 iunie, începând cu ora 21.00, în direct la postul de televiziune Plus TV.

Cozile pentru participarea la tombolă s-au format încă de la primele ore ale dimineţii, şi nici stropii de ploaie nu i-au speriat pe suceveni, care au venit cu miile în speranţa că vor pune mâna pe marele premiu sau pe unul din celelalte care vor fi acordate.

„Eu am maşină acasă, şi chiar mult mai bună decât Dacia Logan, dar ştiţi cum e românul, e naiv şi vrea să câştige”, a spus un bărbat care tocmai îşi depusese biletul pentru tombolă.

Tineri sau bătrâni, sucevenii au fost mânaţi deopotrivă de dorinţa de câştig, şi chiar dacă numărul celor înscrişi la tombolă este foarte mare, cu toţii speră că Zeiţa Fortuna le va surâde marţi seară.

Marele premiu pus în joc este un autoturism marca Dacia Logan, dar sucevenii mai pot câştiga şi o vacanţă de şapte zile pe litoralul românesc al Mării Negre, precum şi 102 produse electrice şi electrocasnice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mare îngrămădeală pentru tombola având Dacia Logan drept mare premiu.
 Vizualizări articol: 4174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.46/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 13 voturi
Mare îngrămădeală pentru tombola având Dacia Logan drept mare premiu3.5513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce le poti cere!? trimis de
(11 iun 2012, 13:55:09
Asa se manifesta in pletitudinea ei... prostimea!
1.1  RE: Ce le poti cere!? trimis de
(11 iun 2012, 14:24:59
corect este "plenitudine"... insa iti dau dreptate. mi-a placut declaratia tipului, "dar ştiţi cum e românul, e naiv şi vrea să câştige". din pacate romanul nu e naiv, e prost de-a binelea... si DA, din pacate ne meritam si soarta si conducatorii.
2.   Comentariu trimis de
(11 iun 2012, 14:25:21
Mda, se vede ca ai citit numai titlul si nu cunosti detalii si comentariul tau e indreptatit de titlu, un titlu tendentios de departe. Pana aici si chiar mai departe poate merge tupeul unui "ziarist" care critica de pe margine, dar care, culmea ipocriziei, s-a inscris la tombola.
3.   Naivitate maximă trimis de
(11 iun 2012, 18:46:13
așa campanie așa conducători vom avea!!
4.   E vechea problema. trimis de
(11 iun 2012, 20:24:15
nu ati mai dat cadouri ci ati facut tombola.pe calea aceasta ii multumesc lui TOMTOM de mai sus.bravo,prietene!
5.   ... trimis de
(12 iun 2012, 09:39:27
Sa nu uitam totusi ca in spatele acestei actiuni se afla un partid politic, asa ca persoanele care s-au inscris la tombola respectiva sa nu se mire daca vor figura ca membri in respectivul partid.
Am vazut "voluntari" care introduceau de zor date personale (nume, prenume, CNP, adresa, etc.) intr-o baza de date. Orbiti de Loganul cocotat la vedere, cetatenii nu si-au pus intrebarea: unde vor ajunge aceste date, si cum vor fi ele folosite.
Nici nu vreau sa ma gandesc la varianta in care cineva va aparea cu oarece credite pe la diferite banci.
Binenteles, ma pot insela (nu ar fi prima data) iar cei care au organizat actiunea tombolei sa fie de buna credinta, dar... dvs ce spuneti ? or fi ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei