Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Am votat pentru "o schimbare care să continue", e nevoie să ieşim cu toţii la vot

Duminică, 10 Iunie 2012 (11:14:28)

 

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a votat, duminică, la alegerile locale, alături de soţia şi cei doi fii ai săi, la liceul Jean Monnet din Capitală, precizând că optează pentru "o schimbare care să continue".

Năstase a apreciat că votul de duminică este "un vot de speranţă", la care trebuie să ia parte cât mai mulţi cetăţeni, având în vedere vremea frumoasă din ziua alegerilor.

"Este o zi de speranţă, o zi de încredere, o zi de optimism, să facem în aşa fel încât să ieşim cu toţii la vot, şi în Bucureşti, şi în ţară, să dăm această semnificaţie de sărbătoare", a susţinut Năstase.

Social-democratul a mai precizat că în mod personal optează la primăria Sectorului 1 pentru continuitate.

"Ceea ce este important pentru noi toţi este să revenim la normalitate, să simţim că trăim într-o ţară care are perspective frumoase de creştere, de dezvoltare, de dialog. Unii votează pentru continuitate, alţii pentru schimbare, unii pentru continuitate în Bucureşti, sau la sector, cum voi vota probabil şi eu şi în acelaşi timp pentru o schimbare care să continue, dar într-un sens bun", a explicat Năstase.

Preşedintele CN al PSD a estimat că procesul electoral se va desfăşura normal, însă a admis că este posibil să apară incidente.

"În general lucrurile sunt corecte, evoluţii sunt corecte, probabil că în anumite situaţii vor fi poate unele neînţelegeri, unele erori în gestionarea procedurilor, dar în principiu cred că lucrurile vor decurge normal", a spus Năstase.

Liderul social-democrat a venit la secţia de votare alături de soţia sa şi cei doi fii, iar unul dintre aceştia, Mihnea Năstase, şi-a exprimat pentru prima dată opţiunea la alegeri.

Năstase a precizat că va aştepta rezultatul votului de la alegerile locale în Prahova, în colegiul în care a fost ales, unde va fi alături de colegii săi de partid.

Peste 1.200 de secţii de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, în Bucureşti, unde sunt aşteptaţi peste 1,8 milioane de cetăţeni cu drept de vot să aleagă primarul general, primarii celor şase sectoare, consilierii generali şi pe cei locali.

În Capitală sunt înscrişi în listele electorale permanente şi complementare 1.805.296 de alegători, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetăţeni cu drept de vot din Uniunea Europeană care se află în evidenţele Oficiului Român pentru Imigrări şi au domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Am votat pentru "o schimbare care să continue", e nevoie să ieşim cu toţii la vot.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Am votat pentru "o schimbare care să continue", e nevoie să ieşim cu toţii la vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei