Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Călăraşi: Câteva sute de localnici protestează la Curcani, unde votarea este oprită de la ora 9.00

Duminică, 10 Iunie 2012 (12:55:29)

 

Câteva sute de localnici protestează, duminică, în faţa secţiei de votare din localitatea Curcani, judeţul Călăraşi, nemulţumiţi că nu pot vota, ei forţând intrarea în secţia de votare şi împingându-se cu jandarmii, întrucât procesul electoral este blocat după ce trei urne au fost distruse.

Secţia de votare este închisă de la ora 9.00, după ce mai mulţi localnici, reprezentându-i pe doi dintre candidaţi, s-au agresat, iar unul dintre candidaţi a intrat în secţie şi a distrus trei urne de vot, acuzând fraudarea alegerilor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, candidatul care a distrus urnele este audiat, fiind acuzat de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

"Un candidat la primăria Curcani, de 42 de ani, membru al unei formaţiuni politice a intrat în secţiile 1, 2 şi 3 din clădirea şcolii generale şi a distrus trei urne de vot. Nu au fost agresaţi membrii secţiei de votare, iar în prezent bărbatul este audiat pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor.

La ora transmiterii acestei ştiri, câteva sute de localnici protestează în faţa secţiei de votare întrucât nu pot vota. Ei huiduie, iar la un moment dat unii dintre protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii care asigură paza, încercând să intre în secţia de votare.

Scandalul din localitatea Curcani a izbucnit încă de dimineaţă, iar în urma conflictului între localnici o persoană fiind rănită şi transportată la Spitalul Judeţean din Olteniţa.

Pentru aplanarea conflictului în care o persoană a fost rănită, iar trei urne au fost distruse au intervenit poliţiştii.

La faţa locului se află jandarmi, poliţişti, dar şi echipaje de intervenţie rapidă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călăraşi: Câteva sute de localnici protestează la Curcani, unde votarea este oprită de la ora 9.00.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Călăraşi: Câteva sute de localnici protestează la Curcani, unde votarea este oprită de la ora 9.000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei