Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: USL rămâne unită indiferent de rezultatul alegerilor de la locale

Duminică, 10 Iunie 2012 (19:27:10)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, cu privire la rezultatul alegerilor locale, că indiferent de rezultatul pe care îl va obţine USL, Uniunea va rămâne unită, chiar dacă fiecare partid îşi va contabiliza numărul de aleşi locali.

Antonescu a fost întrebat cum vede faptul că Mircea Geoană a estimat că la alegerile locale rezultatele vor fi numărate bob cu bob în contul fiecărei formaţiuni în parte, din cadrul USL.

"Bineînţeles că fiecare partid va totaliza câţi primari are ca partid, câţi preşedinţi de Consiliu Judeţean. Nu mai ştim câte voturi a luat fiecare, dar vom şti câţi consilieri avem fiecare (...) cert este că rezultatul aşa cum va fi el va fi un rezultat sau un bun comun al USL. Sper ca USL să fie câştigătoarea acestor alegeri şi nu va revendica fiecare partid în parte acest lucru, şi în orice caz dacă acolo bateţi, indiferent care va fi rezultatul acestor alegeri locale, USL rămâne unită şi merge înainte către celelalte alegeri care ne aşteaptă", a declarat Antonescu.

Preşedintele Comisiei de politică externă din Senat, Mircea Geoană, a votat, duminică, la locale, afirmând ulterior că la finalul zilei, chiar dacă se candidează sub sigla USL, rezultatele se vor număra separat pentru fiecare formaţiune.

Geoană a venit la vot la secţia de la liceul Jean Monnet, alături de soţia sa Mihaela, şi a făcut un apel către alegători să se prezinte la urne. Pe holul liceului el s-a întâlnit cu preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, cu care a dat mâna.

"Este prima oară când PSD candidează sub o siglă combinată, este o premieră, cred că agregat este un avantaj pentru a crea majorităţi cât mai confortabile în cât mai multe locuri din ţară, dar fără îndoială, la sfârşitul zilei se numără bob separat, bob PSD, bob PNL, bob PC, aşa cum este firesc până la urmă, fiecare rămâne cu zestrea proprie", a apreciat Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: USL rămâne unită indiferent de rezultatul alegerilor de la locale.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: USL rămâne unită indiferent de rezultatul alegerilor de la locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei