Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Covasna: Un candidat al PCM s-a împuşcat împuşcat accidental în cap, cu pistolul unui poliţist

Duminică, 10 Iunie 2012 (11:07:13)

 

Unul dintre candidaţii Partidului Civic Maghiar (PCM) la Consiliul Local al comunei covăsnene Băţani, Veres Lorand, a murit, sâmbătă seară, după ce s-a împuşcat accidental în cap cu pistolul unui poliţist care îi era prieten, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Covasna, Poliţia oraşului Baraolt a fost sesizată, sâmbătă seară, că în comuna Băţani o persoană a decedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O echipă condusă de procurorul criminalist a mers la faţa locului, iar în urma primelor cercetări s-a stabilit că, în cursul după-amiezii de sâmbătă, doi poliţişti ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Baraolt care patrulau prin localitate au fost invitaţi de un prieten al unuia dintre ei să servească masa la locuinţa acestuia din comuna Băţani.

În jurul orei 20.30, gazda i-a solicitat unuia dintre poliţişti să îi arate armamentul din dotare. Acesta a refuzat iniţial, dar la insistenţele repetate ale gazdei i-a încredinţat pistolul, pe motiv că erau buni prieteni şi se cunoşteau de mult timp.

"După ce a primit pistolul, bărbatul de 43 de ani l-a manevrat imprudent, împuşcându-se accidental în cap şi cauzându-şi o plagă care i-a provocat moartea", afirmă reprezentanţii Poliţiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna pentru ucidere din culpă, neglijenţă în serviciu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, s-a dispus declanşarea cercetării prealabile a agenţilor de poliţie.

Preşedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul care a murit este Veres Lorand, candidat PCM pentru Consiliul Local Băţani, el fiind primul pe lista candidaţilor.

"De 11 ani trăiesc în secuime şi nu am mai auzit de o astfel de întâmplare. Este o tragedie, aşteptăm şi noi să se finalizeze ancheta Poliţiei", a spus liderul PCM Covasna. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Covasna: Un candidat al PCM s-a împuşcat împuşcat accidental în cap, cu pistolul unui poliţist.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Covasna: Un candidat al PCM s-a împuşcat împuşcat accidental în cap, cu pistolul unui poliţist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curios... trimis de
(10 iun 2012, 11:22:04
Daca toti politistii, jandarmii, purtatorii de arma de foc in general, ar avea cate un prieten bun - maghiar, caruia sa-i dea sa se joace cu arma...n-ar fi rau, nu?...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei