Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Shopping City Suceava

Cele mai renumite mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai noi şi cele mai dorite modele de autoturisme ale mărcilor de renume vor putea fi admirate şi chiar testate, timp de trei zile, în perioada 15 – 17 iunie 2012, în cadrul Salonului Auto Bucovina.

La cea de-a XI-a ediţie a Salonului Auto Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, vor fi prezenţi cei mai renumiţi dealeri auto din Moldova.

Aceştia se vor prezenta în faţa sucevenilor cu peste 50 de modele ale celor mai renumite mărci auto, care vor putea fi admirate zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Salonul Auto Bucovina este specializat în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare uşoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi; echipamente şi aparate pentru sport şi agrement auto şi altele.

În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, iar participanţii vor putea câştiga curse gratuite oferite de pista de karting Tokyo Drift din parcarea Shopping City Suceava, zboruri cu planorul oferite de Aeroclubul „Grigore Baştan” Suceava şi zboruri cu parapanta oferite de Asociaţia Sportivă de Zbor „Cumullus”.

De asemenea, pe perioada evenimentului vor avea loc sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie, demonstraţii de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan Frăţianu (LKN), Campionul Naţional din 2011, singurul pilot sucevean din Campionatul European de Drift “King of Europe” şi membru fondator al Federaţiei Române de Drift.

Evenimentul se va bucura de prezenţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

Pe perioada salonului va avea loc şi cea de a V-a ediţie a târgului de servicii bancare şi asigurări Expo Finance 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai renumite mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto Bucovina.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 19 voturi
Cele mai renumite mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto Bucovina5.0519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei