Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu, în secţia de votare: Am votat pentru USL; important este să fie o prezenţă bună la alegeri

Duminică, 10 Iunie 2012 (11:51:00)

 

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a exercitat dreptul de vot la Liceul Jean Monnet din Capitală, el precizând, în secţie, că a votat pentru candidaţii USL şi că speră să se "activizeze" prezenţa la alegerile locale din acest an.

"Pentru candidaţii USL, am dezvăluit secretul votului", a spus Iliescu râzând, moment în care jurnaliştii i-au spus că legea nu permite difuzarea preferinţelor electorale în ziua votului. "Ştiu, ştiu...", a replicat Iliescu.

"Important e să fie o prezenţă bună la vot şi cetăţenii să voteze aşa cum simt ei mai bine", a susţinut fostul şef al statului.

Întrebat cum crede că va fi prezenţa la vot în acest an, Iliescu a răspuns: "Sunt curios chiar să văd, ar fi bine să se activizeze puţin prezenţa la vot".

De asemenea, el a fost chestionat ce sfat are pentru tineri, care nu prea merge la vot.

"E chestiune care pentru toţi trebuie să constituie o problemă, cum anume tinerii să fie implicaţi în viaţa obştei, în viaţa socială, în viaţa comunităţilor, pentru că sunt şi tineri foarte prezenţi, care se zbat. Campania electorală este de fapt susţinută de tineri, şi uitaţi-vă în comisia aceasta de la secţie (de votare de la liceul Jean Monnet - n.r.). E numai din tineri formată", a declarat Iliescu.

Cu ocazia votării, Iliescu s-a întâlnit pe holul liceului Jean Monnet cu Mircea Geoană şi soţia acestuia, Mihaela Geoană. Ion Iliescu şi Mircea Geoană şi-au dat mâna.

În acest an, Ion Iliescu a venit singur la secţia de votare de la liceul Jean Monnet, deşi la alegerile precedente venea de obicei îm preună cu soţia sa, Nina.

"Soţia are ceva treburi, vine mai pe seară, preferă mai pe seară", a explicat Iliescu. El a mai precizat că rezultatul alegerilor îl va aştepta în această seară acasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu, în secţia de votare: Am votat pentru USL; important este să fie o prezenţă bună la alegeri.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu, în secţia de votare: Am votat pentru USL; important este să fie o prezenţă bună la alegeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei