Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un alegător din Mangalia a ascuns buletine de vot în lenjeria intimă

Duminică, 10 Iunie 2012 (16:26:36)

 

Un alegător la o secţie de votare din municipiul Mangalia a primit un set dublu de buletine de vot de la un membru al secţiei de votare, le-a ştampilat pe toate, dar a refuzat să le predea şi le-a ascuns în lenjeria intimă, încercând să plece cu ele.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, un bărbat a mers la secţia de votare numărul 23, a primit buletinele de vot, iar în cabină a constatat că are un set dublu de buletine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a votat pe toate buletinele primite, apoi le-a spus membrilor din secţia de votare că a primit mai multe buletine decât prevede legea, dar a refuzat să le predea, băgându-le în lenjeria intimă.

Bărbatul chiar a intenţionat să plece având buletinele respective asupra sa, dar reprezentanţii secţiei de votare i-au chemat pe poliţişti. Aceştia l-au convins pe alegător să predea buletinele de vot, iar bărbatul le-a scos din lenjeria intimă, acolo unde le ascunsese.

Buletinele de vot respective au fost predate preşedintelui secţiei de votare, care le-a anulat.

Reprezentantul secţiei de votare care a înmânat setul dublu de buletine este cercetat pentru neglijenţă în serviciu, iar alegătorul este anchetat pentru încălcarea articolului 110 din Legea 67/2004, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un alegător din Mangalia a ascuns buletine de vot în lenjeria intimă.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un alegător din Mangalia a ascuns buletine de vot în lenjeria intimă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iata natiune votul uninominal in pur !!!! trimis de
(10 iun 2012, 17:08:59
O fi el hazardul hazard, ofi ele greselile mai inteligente decat noi , o fi ghinionul ca de ce te temi se intampla, dar eu tot nu inteleg cum chiar 4 buletine de vot sa se fi "lipit" si sa ajunga intamplator la cetateanul cu spiritul civic hiperdezvoltat. Gandesc eu ca a fost initial o oarece ointelegere care apoi s-a transformat in comedie.
Deci in singuratate lui , in cabina de vot cugetand la viitorul urbei ganditorului de pe langa hamangia ii palpaie un bec , fiind probabil in costum de plaja , dupa ce stampilarea optiunilor ii da curaj , incepe sa se creada important ca cetatean si-si zice de ce n-ar trece si ca barbat fortos si prin fata madamelor sectiei de votare ?..
si-si indeasa in slip buletinele de vot.
Bineinteles ca dupa prima votare , el anunta ca ar dori si un vot mai original cu buletinele din slip si a anuntat comisia de intentia sa iar cum comisia nu avea o asemenea procedura (care intre noi fie spus opinia publica o cerea permanent cand ameninta violul permanent al alegerilor) aceasta ii interzice , si probabil sefa de comisie extrage voturile viciate din chilotii civici si cere anularea lor.
Cam aceasta ar fi logica presupusa de mine ce l-a condus pe cetateanul cu votul inghinal dar eu banuiesc ca prea a urmarit cursurile de supravietuire de-i veni ideea, dar gandesc pe de alta parte ce ar fi facut daca venea de la nudisti direct in sectia de votare ...?..ala da vot uninominal in pur !!! deci nu disperati ... romanii au talent.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei