Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2012 - Anul XVII, nr. 132 (5037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colegiul Economic

Suspiciuni de amantlâc între o profesoară şi un elev

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” din Suceava a izbucnit recent un scandal cu tentă amoroasă, după ce poliţia a început să ancheteze o presupusă idilă dintre un elev din clasa a XI-a şi o profesoară.

Totul a început cu zvonuri, vorbe purtate de unii şi de alţii, dar care au ajuns şi la urechile poliţiştilor, dar şi ale conducerii şcolii şi au dus la demararea unei anchete pentru a lămuri situaţia.

„Au fost nişte zvonuri, le-am auzit şi eu, cum că între un elevşi o profesoară ar exista o relaţie amoroasă. Am demarat o anchetă, am cercetat situaţia şi din spusele celor doi, ale elevilor şi ale altor persoane cu care am discutat, cele auzite nu se confirmă”, a declarat directorul colegiului, Corneliu Romaşcu.

Practic, la modul concret, nimeni nu a vrut să spună nimic, iar directorul Romaşcu susţine că a discutat cu toate persoanele care ar fi putut avea informaţii în legătură cu această presupusă relaţie.

„Din ce am discutat şi cu băiatul şi cu doamna profesoară, se pare că ar fi vorba despre o prietenie între familia elevului şi cea a doamnei profesoare, prietenie care fie a fost interpretată greşit, fie cineva rău intenţionat a aruncat această bârfă”, a  mai spus directorul Corneliu Romaşcu.

 

Chiar dacă relaţia ar fi existat, elevul fiind major, nu se poate discuta despre o faptă penală

În ceea ce priveşte ancheta poliţiştilor, inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că „poliţiştii au efectuat într-adevăr verificări la unitatea de învăţământ, luând declaraţii mai multor persoane, inclusiv elevului şi profesoarei”.

Gabriel Panţiru a mai declarat că nu există nici o plângere depusă cu privire la presupusa relaţie deplasată, poliţia demarând totuşi verificări pentru lămurirea situaţiei.

„Din verificările efectuate nu rezultă că s-ar fi comis vreo faptă penală”, a spus inspectorul principal.

Concret, cei doi au negat existenţa relaţiei, iar chiar dacă aceasta ar fi existat, nu poate fi încadrată la o faptă penală, întrucât elevul este major.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni de amantlâc între o profesoară şi un elev.
 Vizualizări articol: 2739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 23 voturi
Suspiciuni de amantlâc între o profesoară şi un elev3.8523

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 iun 2012, 12:15:18
Ce le mai place barfa cucoanelor din cancelarie...Probabil invidia fata de colega de 34 de ani, dar si ipocrizia...Apoi, vorba aia-nu iese fum fara foc! Insa chiar daca au o relatie, tot pustiul de 18 iese mai castigat din afacerea asta, ca prinde si el ceva experienta, mai invata una-alta si nu ma refer neaparat la chestii de...orizontala...In fine, nu prea e subiect de articol, mai degraba de o barfa la o cafeluta. Iar in ceea ce ma priveste, urez "amorezilor" bafta, sa se iubeasca inainte si sa nu tina cont de gura lumii! O spun pentru ca sunt trecut printr-o experienta asemanatoare! Peace&Love-ca nu e absolut nimic rau in asta! PS-Colegele de cancelarie ale d-rei profesoare ar trebui sa caute si ele alinare in bratele cuiva, pana la urma, daca acasa nu le (mai) asteapta nimic...decat carcoteala prin vecini...
2.   VOULEVU COUCHE AVEC MOA?(care gramatica?) trimis de
( 9 iun 2012, 18:00:38
Pai nu degeaba se spune ca baietii isi pierd fecioria cu femei mai in varsta.Daca tot preda madam profesoara ce a invatat ea de ce nu ar preda si un pic de lectii de initiere in amor?Mi se pare normal,tine-o tot asa puttana troia!
3.   Amor ghebos trimis de
( 9 iun 2012, 18:09:31
Ne dati si un nume sau punem noi cititorii?Daca le punem ne cenzurati?Ori e can can ori happy hour ori acces direct? Pana maine sper sa apara si nume daca nu le voi pune eu,la inceput initiale si apoi numele intreg.
4.   :)) trimis de
( 9 iun 2012, 19:33:45
Grigoras Claudia - profesoara de engleza
5.   :)) trimis de
( 9 iun 2012, 19:40:17
baiatul respectiv este un copil de bani gata...ea probabil era mai mult dupa banii lui iar el cu mintea de copil dupa fizicul ei !
5.1  RE: :)) trimis de
( 9 iun 2012, 19:42:47
Merci fain,Jane,ai spart gheata.
6.   Tratament pentru acneea juvenila trimis de
( 9 iun 2012, 19:50:22
Inca ceva si gata.Acest elev daca e in clasa a XI-a si deja e major spune totul.Eu nu vreau sa jignesc.Si totusi e ceva care incepe cu H (...icapat).Bravo baiete,viitorul Don Juan!
7.   De ce calcati pe limba franceza ??? trimis de
(10 iun 2012, 01:06:25
Ca doamna de la tara care face servicii la oras pe la casele avute, vazui o gramada de fandositi care dandu-se mai intelectuali decat mine, cu cateva buchii invatate prin garile occidentului intre doua avioane povestite cumetrelor la cafea pomenesc asa dezinvolt din varful limbii , cuvinte mutilate , rostite in jargon sa para 'telectuali definitiv. Asta era in secolul trecut dar cum exista un ciclu al lucrurilor vad ca iaca iaca cum iese romanul in lume iaca o plesneste din nou cu mijloacele de sclipire a inteligentei.
Acum ca "amant" e de sorginte franceza , cred ca e o banalitate chiar si pentru mine (care am invatat literatura pana la "o... i...= oi" si am farsit-o cu instructia) autorii (ca trebuiau sa se screama stereo sa dea o stire tampa) ,mutilara cuvantul in stil turcesc de deveni "amantlac" , mai vine nu stiu ce poastac transparent la cultura franceza si-si etaleaza si el inteligenta cu "voulevu...cu moa" scuzandu-se ceva de gramatica si incheiind in stil de "putana" ... incepi sa crezi ca ceva e in neregula...
Ca nu stiu care tanti necurtata hormonal a gasit cateva acnei netratate conventional si incearca medicina cu "homeo-patul" , mai ales ca discutam de persoane majore , nu vad motiv de atata "ofuscare " pe directorul scolii , politie, sau alte institutii implicate, mai ales ca nu exista oarece plangeri referitoare la problema... decat ca lucreaza invidia colegiala a colegelor "indignate si nemaritate" din cancelarie. Ce lipseste ar fi o greva a foamei a intregului corp profesoral de la Dimitrie Camtemiri pentru etica invatamantului .
Apropos de decenta si erotism juvenil , atentionez pe puritani ca exista de mult parinti care platesc femei sa-si initieze odraslele, si tocmai de asta colegele acestora fac concurenta asa ca sa stea linistiti cu morala didactica ca e fasaita rau, mai ales la noi si mai ales acum. Cred ca autorii , ar fi trebuit sa-si stoarca mintea , macar pentru un pasaj despre educatia aia din traista de la mama de acasa.
7.1  RE: De ce calcati pe limba franceza ??? trimis de
(10 iun 2012, 12:31:55
like
7.2  RE: De ce calcati pe limba franceza ??? trimis de
(10 iun 2012, 13:14:43
De ce nu-ti vezi tu de borsul tau?Reciteste textul pe care l-ai scris si vezi cate greseli ai inteligentule!Nu da vina pe tastatura!Ultima parte a textului este un ghiveci,nu are nici o coerenta.Asta se intampla de obicei la taranii cocliti ca tine care au facut limba romana cu femeia de serviciu.
8.   JANDRAGOI trimis de
(10 iun 2012, 11:09:57
Ce ai facut tu, JANDRAGOI, postand numele profesoarei, nu e corect! Imaginea ei publica a suferit destul, nu era cazul sa agravezi situatia! Viata ei intima este...intima si personala! Si daca tot sariti sa acuzati si sa o faceti pe-a puritanii, tin sa mentionez ca si eu am avut o relatie similara in liceu, cand aveam aceeasi varsta si eram in acelasi an de studiu ca si tanarul din articol (cu deosebirea ca in cazul nostru diferenta de varsta era de numai cinci ani), iar acea profesoara mi-a devenit sotie cativa ani mai tarziu, avem doi copii superbi si ducem o viata tihnita si linistita. Iar cei ce carcoteau, comentau sau se scandalizau atunci au ajuns sa ne accepte si chiar se ne admire! Asadar, mai lasati acuzele si comentariile de autobaza! Multa bafta!
9.   Domnule Armadilloo, trimis de
(10 iun 2012, 11:25:50
nu e corect ca a postat numele, ar putea raspunde pentru asta. dar de imaginea publica trebuia sa se ocupe ea insasi, nu noi, cititorii, cata vreme e casatorita, intre ei e o diferenta de varsta de ...multi ani, iar codul deontologic al profesorului nu permite acest gen de relatie. va garantez ca erau impreuna si cand tanarul era minor. viata ei intima si personala, cum spuneti, sa fie pastrata intr-un cadru intim si personal si nu la scoala. cata vreme s-a expus, sa raspunda~! deci situatiile pe care le prezetati nu sunt similare. in rest, ...numai de bine!
10.   Ceva cu mult mai grav trimis de
(11 iun 2012, 00:08:44
As fi tratat articolul ca pe un fapt divers si banal,astfel de relatii au fost si vor mai fi pina ce la catedra vor preda robotii. Si,cu toate ca nu era nici o plingere,nu era nici o infractiune,nu era scandal public,nimic care sa se intersecteze cu atributiunile politiei,vajnicii purtatori de IQ negativ incep o ancheta ! Asta mi se pare de o gravitate exceptionala.
In primul rind,pe ce criterii au declansat ancheta? Acest fapt este el insusi o infractiune si un abuz de putere si,personal cred ca este vorba de gestul unui politist gelos sau extrem de prost.
Iar explicatia purtatorului de cuvint aste o timpenie colosala,parca ar vrea sa spuna:- na-va ma,inghititi-o si pe asta. Cum adica,ei,care nu se deplaseaza pt a cerceta un furt sau alte infractiuni minore,declanseaza ancheta (ilegala) pe baza unor suspiciuni sau vorbe aruncate in cancelarie? Asta e atributia lor? Nici macar hulita securitate nu se amesteca in asa ceva.Sau s-a infiintat o politie a moralei post socialiste si noi cetatenii nu stim asta? Repet,mie mi se pare un abuz si celor ce s-au ocupat cu asa zisa ancheta sa li se retina din salar contravaloarea orelor ''lucrate'' .
Credeti ca daca vor afla in viitor din birfe ca unii dintre noi am calcat strimb cu vecina,ne vor ancheta ''moralistii'' astia?
11.   Pentru Monitorul trimis de
(11 iun 2012, 07:24:09
Bai, istetilor, de unde ati scos cuvantul "amantlâc"???
Nu este nici in DEX si probabil nici in limba turcă!
12.   Alfonso cu paiu in koor trimis de
(12 iun 2012, 04:14:04
Sa ne explice jurnalistii ce inseamna "amantlac". Acest cuvant nu exista in limba romana, kakat retardat ce esti, Paiule. Du-te mai bine si te omoara, ca nu-i de tine ziaristica, bata-te dumnezau sa te bata de gunoi..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei