Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prahova - Serbări câmpeneşti ale PSD, cu mici şi bere; Buzău - Spectacole de muzică în parc

Joi, 26 Aprilie 2012 (15:23:12)

De 1 Mai, filialele PSD Prahova organizează serbări câmpeneşti în mai multe localităţi, simpatizanţii USL fiind invitaţi la concerte şi meciuri de fotbal, nelipsind micii şi berea. În municipiul Buzău, social-democraţii îi aşteaptă pe oameni în parc, la un spectacol cu Mandinga şi Elena Gheorge.

De 1 Mai, mai multe organizaţii locale ale PSD Prahova îi invită pe membrii de partid şi simpatizanţii USL la serbări câmpeneşti cu mici şi bere, a declarat secretarul executiv al PSD Prahova, Rareş Enescu.

Acesta spune că astfel de "serbări câmpeneşti" vor fi organizate în comunele Boldeşti Scăieni, Păuleşti, Baba Ana şi Mizil, dar şi în alte localităţi, în special în comune conduse de primari PSD. Rareş Enescu a explicat că filialele locale ale PSD s-au organizat astfel încât la aceste serbări câmpeneşti să fie invitaţi oameni din toate colegiile uninominale.

Cele mai multe astfel de manifestări vor avea loc în colegiul uninominal 8, reprezentat în Parlament de Adrian Năstase, colegiu în care Năstase va candida pentru un nou mandat şi unde PSD are cel mai mare număr de primari.

Rareş Enescu a precizat că, de la caz la caz, serbările cu mici şi bere vor fi precedate fie de un concert în aer liber, fie de un meci demonstrativ de fotbal. Cheltuielile pentru organizarea acestor serbări sunt suportate de membrii PSD, susţine Enescu.

Anul acesta este primul din ultima perioadă în care PSD Prahova nu organizează grătar cu mici şi bere. Preşedintele filialei judeţene PSD Prahova, Mircea Cosma, a declarat pentru MEDIAFAX că filialele locale au avut iniţiativa de a organiza astfel de manifestări.

În anii trecuţi, PSD Prahova a organizat grătare cu mici şi bere fie în parcul Bucov de lângă Ploieşti, fie la Păuleşti, membrii de partid împărţind sute de mici şi pahare cu bere.

La Câmpina, filiala locală a PDL va organiza un grătar în aer liber în zona "Fântâna cu cireşi", singura din oraş amenajată şi autorizată pentru grătar în aer liber. Preşedintele PDL Prahova, Horia Tiseanu, care este şi primar al oraşului, a declarat corespondentului MEDIAFAX că va fi o reuniune a celor din PDL Câmpina şi că nu este vorba despre o serbare în cadrul căreia filiala locală democrat-liberală să împartă mici şi bere locuitorilor.

La Buzău, organizaţia judeţeană a PSD va organiza, de 1 Mai, un spectacol în cel mai mare parc din oraş - Parcul Crâng.

Spectacolul va începe la ora 14.00, când pe scenă vor urca artişti locali, cap de afiş al evenimentului fiind trupa Mandinga, dar şi Elena Gheorghe. Potrivit organizatorilor, în judeţ nu vor fi şi alte evenimente în afara celui din Parcul Crâng.

Liderii locali ai PDL şi PNL spun că nu au în plan niciun eveniment special pentru 1 Mai.

Daciana Ilie, Cristina Sterian, corespondenti@mediafax.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prahova - Serbări câmpeneşti ale PSD, cu mici şi bere; Buzău - Spectacole de muzică în parc.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prahova - Serbări câmpeneşti ale PSD, cu mici şi bere; Buzău - Spectacole de muzică în parc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei