Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tânăr om de afaceri, Andrei Ştefan, vrea să câştige primăria din Râşca

Joi, 26 Aprilie 2012 (21:34:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un om de afaceri în vârstă de 32 de ani din Râşca, Andrei Ştefan, este hotărât să schimbe în bine faţa acestei comune în situaţia în care va fi ales primar la alegerile locale din data de 10 iunie 2012. Andrei Ştefan şi-a depus candidatura din partea PRM pentru funcţia de primar al comunei Râşca, precizând că nu va merge în faţa alegătorilor cu promisiuni deşarte, ci doar cu proiecte menite să sporească prosperitatea şi condiţiile de trai ale locuitorilor acestei comune. Andrei Ştefan are 32 de ani şi a declarat că vrea să candideze deoarece este convins că poate să facă mai multe decât actualul primar, care a ocupat această funcţie în ultimii opt ani. Ştefan povesteşte despre el că este un tânăr curajos şi ambiţios, care a luat viaţa în piept încă de la vârsta de 17 ani, când a plecat să muncească în străinătate.

El a adăugat că nu va veni în faţa consătenilor săi cu promisiuni deşarte, „pentru că ei s-au săturat de astfel de promisiuni, făcute de actualul primar”.

Andrei Ştefan a arătat că vrea ca în cadrul primăriei să fie angajat un specialist în proiecte şi fonduri europene, care să se ocupe atât de viitoarele proiectele ale primăriei, dar şi de informarea populaţiei cu privire la posibilitatea accesării de bani europeni.

El a mai spus că are soluţii pentru a rezolva mai multe probleme cu care se confruntă populaţia acestei comune şi ignorate de actualul primar, făcând referire la modernizarea dispensarului, a şcolilor, căminului cultural, dar şi la investiţii într-o reţea de apă şi canalizare sau modernizarea drumurilor.

De asemenea, Andrei Ştefan a subliniat că după ce va fi ales primar, unele şedinţe ale Consiliului Local se vor desfăşura în satele comunei, astfel încât la discuţii să participe şi locuitorii comunei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr om de afaceri, Andrei Ştefan, vrea să câştige primăria din Râşca.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr om de afaceri, Andrei Ştefan, vrea să câştige primăria din Râşca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei