Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2012 - Anul XVII, nr. 69 (4974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Berca:Fundamental pentru mine ca ministru e să asigur stabilitate, siguranţă financiară poliţiştilor

Vineri, 23 Martie 2012 (18:35:12)

Ministrul Administraţiei şi Intenelor, Gabriel Berca, le-a promis poliţiştilor din România că va face tot ceea ce ţine de el pentru ca stabilitatea şi siguranţa lor financiară să fie asigurate, pentru el fiind importanţi "poliţiştii din stradă care intră în contact direct cu oamenii".

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat, vineri, la Sibiu, în faţa a sute de poliţişti care au asistat la manifestările de Ziua Poliţiei, că va face tot ceea ce ţine de el pentru a le asigura stabilitate şi siguranţă financiară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Fundamental pentru mine ca ministru este să vă asigur stabilitate, siguranţa financiară şi, în acelaşi timp, să cer fermitate în apărarea legii. Pentru că ministrul Administraţiei şi Internelor, deşi este om politic, trebuie să fie garantul acestor obiective în faţa oamenilor, a celor care plătesc taxe şi impozite în această ţară şi care au dreptul la siguranţă", a spus Berca.

Potrivit lui Berca, unul dintre cele mai importante obiective pe care şi le-a asumat ca ministru a fost acela ca poliţiştii să îşi facă datoria, însă pentru aceasta are nevoie ca reprezentanţii legii să îi fie aproape.

"Eu mi-am asumat prin programul de guvernare şi vreau să îl duc până la capăt cu orice consecinţe şi cu orice riscuri. Pentru mine importanţi sunt poliţiştii din stradă care intră în contact direct cu oamenii. Deciziile mele şi ale echipei mele trebuie să se vadă la dumneavoastră, la poliţişti şi la cetăţenii care acum poate au nemulţumiri, poate au trecut prin perioade dificile, pentru că în ultimii doi ani nu politicienii au strâns cureaua, ci dumneavoaastră, poliţiştii şi fiecare cetăţean", le-a spus Berca poliţiştilor de ziua lor.

Gabriel Berca a fost prezent la Sibiu la manifestările de Ziua Poliţiei Române, care au avut loc pentru prima dată în cei 190 de ani de la înfiinţare, la Sibiu, motivul fiind acela că în 2011 singurul poliţist mort în misiune a fost din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berca:Fundamental pentru mine ca ministru e să asigur stabilitate, siguranţă financiară poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berca:Fundamental pentru mine ca ministru e să asigur stabilitate, siguranţă financiară poliţiştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei