Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2012 - Anul XVII, nr. 69 (4974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PD-L Suceava va încheia un acord de colaborare cu Partida Romilor – Pro Europa

Vineri, 23 Martie 2012 (19:26:35)

PD-L Suceava va încheia un acord de colaborare cu Partida Romilor – Pro Europa. Decizia a fost luată în urma întâlnirii pe care Partida Romiloc a avut-o în cursul zilei de vineri cu şefii Organizaţiilor Judeţene ale PD-L din cinci judeţe din Moldova. La întâlnire au fost prezenţi circa 200 de membri ai Partidei Romilor, precum şi liderul acestui partid, deputatul Nicolae Păun, şi secretarul general al partidului, Cătălin Manea.

Potrivit spuselor prim-vicepreşedintelui PD-L, Gheorghe Flutur, acordul de colaborare va fi încheiat, pentru început, de către organizaţiile PD-L din Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Bacău. Flutur a spus că, în baza acestui protocol, Partida Romilor va primi sprijin din partea PD-L atât în campaniile locale din data de 10 iunie 2012, cât şi la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

„Acest acord are la bază intenţia noastră de a sprijini dezvoltarea comunităţilor locale şi regionale de romi şi de a ţine cont de priorităţile etniei romilor. Evident, PD-L are în vedere şi celelalte minorităţi, aşa cum a avut totdeauna, dar şi majoritatea română”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai adăugat că, în baza acestui protocol, reprezentanţi ai Partidei Romilor – Pro Europa se vor regăsi pe listele de candidaţi ale PD-L pentru Consiliile Locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava va încheia un acord de colaborare cu Partida Romilor – Pro Europa.
 Vizualizări articol: 1147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L Suceava va încheia un acord de colaborare cu Partida Romilor – Pro Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FMM trimis de
(23 mar 2012, 23:07:17
Mi-am facut cont special pentru acest articol.Am si eu o intrebare si multe altele.
INCOTRO SE INDREAPTA TARA ASTA?MAI NOU FACETI PARTENERIATE CU TIGANII ? NU RROMI ! TIGANI ! SPUNETI-LE PE NUME ! „Acest acord are la bază intenţia noastră de a sprijini dezvoltarea comunităţilor locale şi regionale de romi şi de a ţine cont de priorităţile etniei romilor. "

NU MAI AVETI CE FACE CU BANII ? SAU VIN ALEGERILE ? NESIMTITI DRACULUI !
TARA ASTA MOARE DE FOAME. TIGANII NE-AU FACUT DE RAS IN TOATA EUROPA SI VOI ACUMA II SPRIJINITI ? NU`I DESTUL CA AU SI DREPTURI IN TARA NOASTRA?
PENTRU ASTA AU MURIT STRAMOSII NOSTRI ? PENTRU ASTA S-A VARSAT ATATA SANGE? PENTRU CA TIGANII SA AIBA DREPTURI SI ROMANII DE RAND SA MOARA DE FOAME ?
2.   @zamca !! trimis de
(23 mar 2012, 23:38:01
sunt de acord cu tine !!! astia trebuie omorati nu sprijiniti !!!
3.   ... trimis de
(23 mar 2012, 23:39:19
noi ar trebui sa facem cu ciorile cum a facut hitler cu jidanii !!!
4.   Alianta "LA CIORDEALA" trimis de
(24 mar 2012, 09:59:47
Cu cine se mai puteau alia cei de la PD-L?Cu cei ca ei!...SA CIORDITI BINE!
5.   Cartea nationalismului nu mai merge jucata trimis de
(24 mar 2012, 10:57:59
Oamenii nu ii mai doresc. De aceea, nationalismul, aceasta "vaca de muls" a politicienilor nostri, nu mai are cautare. In schimb, subiectul extremismului si rasismului este unul foarte sensibil. A face aliante cu minoritatile este singurul lucru pe care il mai poate face pdl si il Grande Base'. Subordonatii "amiralului fara flota" n-au gandit rau. In acest moment, atacand pdl, s-ar putea apara, pretextand ca cei care ii critica sunt... rasisti. Acum, citind acest articol, imi dau seama de ce sustin atat de mult udmr, sa nu plece de la putere. In felul acesta, orice manifestatie de bun simt a etniei romanesti poate fi cu viclenie caracterizata drept "rasism" si "extremism". Daca de exemplu, il vei critica pe dl Flutur, sau intreg pdl-ul, sau pe Base', pentru vreo chestie, se vor auzi, probabil, voci: "nu cumva, cu partida romilor ai ceva? Nu cumva alianta cu minoritatea te deranjeaza? Nu cumva ai ceva impotriva romilor?"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei