Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2012 - Anul XVII, nr. 69 (4974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hotelierii din Marea Britanie vor să angajeze sute de tineri români

Vineri, 23 Martie 2012 (13:51:41)

Angajatori din Marea Britanie şi Insulele Canalului Mânecii vin în România la sfârştiul lunii martie pentru a angaja sute de tineri în baruri, restaurante şi hoteluri, pe o perioadă de 6-12 luni şi cu salarii de 1.000-.1500 de euro pe lună.

"Românii au câştigat aprecierea britanicilor deoarece se adaptează uşor la locul de muncă, sunt foarte motivaţi, responsabili, muncitori şi învaţă repede", potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX de Icepworld România, care va organiza interviurile.

Tinerii români vor fi selectaţi pentru locuri de muncă în hoteluri de 3 şi 4 stele, restaurante şi baruri în oraşe şi staţiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Irlanda de Nord) şi în Insulele Canalului Mânecii (Jersey, Gurnsey şi Sark).

Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de 6-12 luni pentru posturi precum ospătar/ospătăriţă, barman/barmaniţă, recepţioneri, valeţi, cameriste, maseuri, ajutori bucătari şi bucătari. Există însă şi oferte pentru şef de sală, director de recepţie sau director de restaurant.

Candidatul ideal are între 18 şi 30 de ani, vorbeşte limba engleză avansat şi are o experienţă de minim şase luni in domeniul HORECA.

Cei care vor fi angajaţi vor câştiga între 1.000 şi 1.500 de euro, în funcţie de experienţa şi postul ocupat. Cazarea şi mesele în timpul orelor de muncă sunt asigurate de angajator.

Primele interviuri de selecţie se vor desfăşura la Bucureşti pe 31 martie.

În luna februarie, peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru au participat la târgul de joburi "Happy Summer Job Fair" organizat la Bucureşti, încând să angajeze peste 2.000 de români pentru perioada sezonului de vară.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotelierii din Marea Britanie vor să angajeze sute de tineri români.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotelierii din Marea Britanie vor să angajeze sute de tineri români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei