Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2012 - Anul XVII, nr. 69 (4974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Bălan spune că Victor Ponta a admis că USL nu va câştiga alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan a declarat, în cursul zilei de ieri, că liderul PSD, Victor Ponta, a admis că USL nu va câştiga alegerile locale. Bălan a arătat că Victor Ponta a declarat la un post naţional de televiziune că „Uniunea Social Liberală nu va câştiga alegerile locale din iunie”, însă va câştiga în toamnă, la alegerile parlamentare. Deputatul PD-L a mai precizat că Victor Ponta a explicat că în situaţia în care USL nu va obţine majoritatea parlamentară nici la alegerile din toamnă, Uniunea are un plan de rezervă, respectiv introducerea în statutul PSD, PNL şi PC a unei interdicţii de colaborare cu PD-L.

„Victor Ponta a început să pregătească terenul pentru realitatea eşecului din anul electoral 2012, primul urmând să aibă loc la alegerile locale. Liderul socialist a admis că alegerile locale vor fi pierdute de Alianţa Socialistă, care şi-a scris, încă de la formare, pe toate cărţile de vizită, că va lua peste jumătate din mandatele de la alegerile locale şi generale din acest an”, a spus Ioan Bălan, care a mai adăugat că „USL vrea să îşi securizeze construcţia de carton prin statuarea expresă a interdicţiei de a colabora cu PD-L. Acest demers demonstrează cu atât mai mult lipsa de încredere dintre cele trei partide adunate sub umbrela unei alianţe al cărei unic scop este preluarea puterii”.

 

Ioan Bălan: Activul de partid al PSD se va răscula împotriva lui Victor Ponta

Deputatul PD-L a subliniat că toate sondajele de opinie arată trendul descendent pe care a intrat „Alianţa Socialistă”. Ioan Bălan a mai spus că scorul electoral de peste 50% pe care speră să-l obţină USL a devenit „un fel de Fata Morgana”.

„Este clar că activul de partid al PSD se va răscula împotriva lui Victor Ponta, cel care a impus partidului crearea unei alianţe cu un partid complet opus ideologic, PNL. Singurul succes clar al lui Victor Ponta a fost distrugerea identităţii liberale şi topirea ei în stânga. Mai mult, declaraţiile legate de intenţia introducerii unei prevederi exprese în statutul partidelor din USL de a interzice orice fel de colaborare cu PD-L nu fac altceva decât să scoată la iveală teama profundă de eşec şi suspiciunile de trădare din cadrul USL”, a subliniat Ioan Bălan.

El a mai spus că în momentul de faţă PD-L nu are ca preocupări stabilirea unor posibile construcţii politice  care ar putea fi realizate după alegerile parlamentare din luna noiembrie. „Există foarte multe probleme grave cu care se confruntă România, care ţin atât de guvernarea de zi cu zi, cât şi de profunda nevoie de reformă a statului român”, a încheiat parlamentarul democrat-liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan spune că Victor Ponta a admis că USL nu va câştiga alegerile locale.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 8 voturi
Bălan spune că Victor Ponta a admis că USL nu va câştiga alegerile locale3.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(23 mar 2012, 11:09:03
Ponta ar sta si-n cap sa castige alegerile locale. USL e o adunatura de rebuturi, care bat din gura toata ziua.
2.   COMPLETARE trimis de
(23 mar 2012, 13:23:21
ACTIVUL NU SE VA ,,RASCULA'', SUNT PREA PUTINI DE LA FLAMANZI-BT!
3.   Haha trimis de
(23 mar 2012, 14:19:23
Ponta deja stie ca USL e varza ca si el si nu are absolut nici o sansa. BRAVO
4.   N-o sa-i mai aleg nici o data! trimis de
(23 mar 2012, 14:47:09
Se implinesc patru ani de teroare si chin. Mie-mi ajunge. Ne-au luat linistea si ne-a distrus viata cu ,,modernizarea statului”. Am fost jigniti si am suferit prea mult din pricina lor, a clicii conducatoare. De la inceput si in prezent au aceeasi lozinca: ne vreau numai binele. Se vede unde ne-a adus binele lor. Sa nu-i mai vad, imi provoaca repulsie, n-o sa-i mai aleg nici o data!
5.   Eu am spus ca tu ai spus ca ala a spus... trimis de
(23 mar 2012, 14:53:43
Sau, mai bine-zis, democratie cu voie de la partid. Ce naiba, dom'le, nu ma crezi, asa s-a auzit, asa suna zvonurile! Noroc (bun) ca ne-a spus dl Balan ca Ponta a spus la un post (national?) de televiziune ca USL nu va castiga... Oare noi suntem atat de prosti, incat sa nu-l fi vazut pe Ponta la un post national de televiziune? S-ar parea ca da. Nici la televizor nu stim sa ne uitam, bine ca dl Balan ne invata, ne arata cum trebuie sa gandim, doar ca noi suntem rau-voitori... "Activul(?) de partid al PSD se va rascula..." afirma dl Balan. Desigur, va incepe sa tina (acest "activ") cu Basescu, Udrea, Anastase. Poate vor recunoaste si faptul ca sunt "mincinosi, lasi, lipsiti de legitimitate morala". Mai mult, se vor revolta si impotriva propriei demnitati, pesedistii astia. Probabil, vor recunoaste in fata procurorilor "dincot" si ceea ce nu a facut A.Nastase.
6.   MINCINOSUL BALAN NU ARE LIMITE trimis de
(24 mar 2012, 18:45:08
Balan ca o sluga ce este incearca sa manipuleze electoratul,debitand cele mai abjecte minciuni,doar,doar se va gasi un slab de minte sa-l creada.Ghinionul lui Balan.este ca oamenii au urmarit declaratiile lui Ponta si nimic din ineptiile debitate de Balan nu corespund adevarului.Dar ce sa-i faci;omul incearca,doar pentru asta este platit!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei