Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tocală: Vom duce sicriul lui Hardy la Arena de Baschet după ce întocmim actele de repatriere

Marţi, 11 Octombrie 2011 (15:06:42)

Preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, a declarat că se află la sediul ambasadei SUA, unde se întocmesc actele de repatriere ale baschetbalistului american Hardy Chauncey, ucis, sâmbătă noapte, la Giurgiu şi abia apoi se va stabili când sicriul cu trupul acestuia va fi depus la Arena de Baschet.

"Momentan ne aflăm la ambasadă cu paşaportul lui Chauncey unde se întocmesc actele de repatriere, abia apoi vom vedea care este protocolul şi când va fi dus sicriul lui Hardy Chauncey la Arena de Baschet", a spus Tocală.

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că trupul baschetbalistului american Hardy Chauncey va mai fi ţinut în ţară cel mult trei zile până la repatriere, urmând ca sicriul să fie depus la Arena de baschet a Federaţiei.

Lucian Iliescu a spus că Ambasada SUA a pus la dispoziţie o firmă care se va ocupa de "problemele repatrierii", precizând că s-a luat legătura cu familia sportivului. Primarul a precizat că autorităţile au menţinut legătura cu familia baschetbalistului, însă cu mama acestuia discuţia a fost posibilă până la un moment-dat, când aceasta "a intrat într-un şoc şi nu s-a mai putut discuta cu dumneaei". De la acel moment, potrivit primarului, discuţiile au fost purtate cu o soră a baschetabalistului ucis.

El a menţionat că trupul baschetbalistului va mai fi ţinut în ţară cel mult trei zile, apoi va fi repatriat şi că sicriul cu trupul neînsufleţit va fi însoţit de antrenorul CSS Giurgiu şi de către un jucător.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noaptea, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo. Hardy Chauncey a murit la puţin timp după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul său arată că decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tocală: Vom duce sicriul lui Hardy la Arena de Baschet după ce întocmim actele de repatriere.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tocală: Vom duce sicriul lui Hardy la Arena de Baschet după ce întocmim actele de repatriere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei