Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ialomiţianu: Opoziţia care pune la îndoială datele creşterii economice face rău României

Marţi, 11 Octombrie 2011 (14:25:17)

 Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a criticat opoziţia, care pune la îndoială datele statistice ale creşterii economice, şi a spus că astfel de păreri fac "mare rău" şi pun România "într-o situaţie critică" pe plan european şi mondial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gheorghe Ialomiţianu a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu contribuabilii din Cluj şi din judeţele învecinate, că, dacă România ar aplica măsurile populiste ale USL, ar intra în incapacitate de plată.

"În 2011, România a ieşit din recesiune şi avem o creştere economică nu mare, de 1,5 la sută, dar punem în discuţie dacă această creştere economică este reală sau nu. Datele le furnizează INS, institut neutru, monitorizat de Eurostat, iar România oferă date concrete şi reale. Unii pun la îndoială şi cei care pun la îndoială ne fac mare rău, pentru că acum cuvântul de ordine este încrederea, iar cei din opoziţie, care fac orice pentru a ajunge la putere, pun la îndoială şi ne pun într-o situaţie critică pe plan european şi mondial. Riscul fiscal al României e redus şi alţii critică şi mă întreabă la Consiliul miniştrilor de finanţe al UE ce se întâmplă cu opoziţia. Dacă am aplica măsurile populiste ale USL, România ar intra în incapacitate de plată", a spus Ialomiţianu.

La întâlnire participă prefectul de Cluj, Florin Stamatian, deputaţii PDL Daniel Buda, Petru Călian şi Adrian Gurzău, secretarul de stat în MFP Dan Lazăr, reprezentanţi ai agenţilor economici mari contribuabili şi contribuabili mijlocii din Cluj şi judeţele învecinate.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ialomiţianu: Opoziţia care pune la îndoială datele creşterii economice face rău României.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ialomiţianu: Opoziţia care pune la îndoială datele creşterii economice face rău României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei