Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hunedoara: Un profesor a făcut plângere la Poliţie după ce ar fi fost bătut de tatăl unui elev

Marţi, 11 Octombrie 2011 (15:04:09)

Un profesor de sport de la Colegiul Naţional de Informatică "Traian Lalescu" din Hunedoara a depus, marţi, o plângere la Poliţie reclamând că a fost bătut cu pumnii de tatăl unui elev de clasa a VIII-a, iar incidentul ar fi avut loc chiar în biroul directorului colegiului.

Profesorul de sport Adrian Duca de la Colegiul Naţional de Informatică "Traian Lalescu" din Hunedoara a depus, marţi, o plângere la Poliţia Hunedoara, reclamând că a fost bătut cu pumnii de părintelui unui elev de clasa a VIII-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Incidentul s-a petrecut luni, chiar în biroului directorului colegiului. Am fost chemat acolo pentru a lămuri un părinte despre o scutire de sport care nu e explicită. Părintele venise la mine săptămâna trecută cu acea scutire. Pe ea scria că elevul poate face activitate fizică în limita efortului. Pentru că nu sunt medic, eu nu ştiu care este limita pentru fiecare, aşa că am spus că acea scutire nu e valabilă, să spună medicul exact ce poate face şi ce nu. Părintele a mers la direcţiune şi am fost chemat şi eu. În timpul discuţiei, a sărit la mine şi mi-a tras un pumn în bărbie, apoi a încercat să mă lovească din nou şi din nou. Unele lovituri le-am barat, apoi am chemat Poliţia", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, profesorul Adrian Duca.

El s-a prezentat la UPU Hunedoara, iar medicul de gardă i-a pus diagnosticul "traumatism cranian închis, afirmativ agresiune".

Directorul Colegiului Naţional de Informatică "Traian Lalescu" din Hunedoara, Maria Gheorghe, care era în birou în momentul incidentului, susţine că nu a văzut nimic.

"Căutam în registru regulamentul şcolar pentru a-i arăta părintelui că acea scutire nu e valabilă. El s-a ridicat de la masă, însă eu nu am văzut nimic, lovituri sau altceva. Ce pot să vă spun este că atunci când a intrat profesorul în biroul meu cei doi s-au adresat unui altuia ca şi cum s-ar fi cunoscut mai de mult, fără să folosescă formule de politeţe care sunt impuse într-o instituţie de învăţământ. Din câte am înţeles ulterior, profesorul a spus că a fost căutat cu câteva zile înainte de aceeaşi persoană, legat de scutire", a declarat Maria Gheorghe.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

"În urma sesizării, s-a întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi se fac cercetări în acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.

În paralel, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara a început o anchetă.

"Situaţia este neplăcută. Directoarea colegiului mi-a povestit că profesorul de sport şi părintele au folosit un ton care nu îşi are locul într-o instituţie de învăţământ. Părintele e cercetat de Poliţie, iar noi vom face o anchetă internă asupra profesorului", a declarat şeful ISJ Huendoara, inspectorul general Alexandru Lăutaru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hunedoara: Un profesor a făcut plângere la Poliţie după ce ar fi fost bătut de tatăl unui elev.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hunedoara: Un profesor a făcut plângere la Poliţie după ce ar fi fost bătut de tatăl unui elev5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei