Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD va găzdui în 2012, la Bucureşti, reuniunea extraordinară a socialiştilor europeni

Vineri, 30 Septembrie 2011 (15:04:45)

PSD a anunţat, vineri, că următoarea reuniune extraordinară a socialiştilor europeni va avea loc la Bucureşti, în perioada 14-16 mai 2012, eveniment care "se înscrie în cadrul mai larg al eforturilor susţinute de PSD pentru refacerea şi consolidarea relaţiilor internaţionale ale României".

"Următoarea reuniune extraordinară a socialiştilor europeni (S&D) din Parlamentul European va avea loc, pentru prima dată, la Bucureşti, în perioada 14-16 mai 2012. În urma demersurilor făcute de Partidul Social Democrat, precum şi ca urmare a eforturilor întreprinse de întreaga delegaţie PSD din Parlamentul European, Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D) a ales România ca destinaţie pentru organizarea următoarei reuniuni extraordinare a grupului, ca expresie a bunelor relaţii existente între PSD şi partenerii europeni", se arată într-un comunicat de presă al PSD remis agenţiei MEDIAFAX.

Evenimentul se va desfăşura sub egida Partidului Social Democrat.

"Evenimentul se înscrie în cadrul mai larg al eforturilor susţinute de PSD pentru refacerea şi consolidarea relaţiilor internaţionale ale României cu partenerii europeni, relaţii periclitate în prezent de politica externă dusă de actualul executiv de la Bucureşti. Reuniunea extraordinară a S&D reprezintă forul politic în care se iau deciziile socialiştilor europeni faţă de cele mai importante problemele de pe agenda politică europeană, precum gestionarea crizei euro şi combaterea austerităţii promovate de dreapta conservatoare", se mai arată în comunicat.

Pe lângă cei 185 de membri ai Grupului S&D din PE, în cadrul reuniunii sunt aşteptaţi lideri şi reprezentanţi ai social-democraţilor din toate statele membre ale Uniunii.

Reuniunea S&D din acest an a avut loc în Grecia, la Atena.

"Prin organizarea acestui eveniment important la Bucureşti, PSD dovedeşte că este unul dintre partidele cu rezonanţă la nivelul familiei socialiste europene, vocea sa fiind importantă în conturarea poziţiei şi a politicilor stângii europene", se mai arată în comunicat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD va găzdui în 2012, la Bucureşti, reuniunea extraordinară a socialiştilor europeni.
 Vizualizări articol: 356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD va găzdui în 2012, la Bucureşti, reuniunea extraordinară a socialiştilor europeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei