Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incendiul izbucnit în Parcul Natural Bucegi se manifestă pe aproximativ 200 de metri pătraţi

Marţi, 13 Septembrie 2011 (16:21:54)

 Incendiul izbucnit, marţi, în Parcul Natural Bucegi, în apropierea Cabanei Babelor, se manifestă pe aproximativ 200 de metri pătraţi, la locul incendiului fiind jandarmi montani şi silvicultori, fiind aşteptaţi şi pompierii militari ai Detaşamentului Fieni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost anunţaţi prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 de acest incendiu. Este un incendiu care se manifestă pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi rădăcini de jnepeni în zona Văii Şugărilor. Spre zona respectivă au plecat jandarmii montani de la postul montan Padina cu ATV-urile, dar şi sivicultorii. În cel mai scurt timp urmează să ajungă şi Garda de intervenţie de la Fieni cu o autospecială", a declarat putătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, maiorul Eduard Felea.

Potrivit sursei citate, în zonă este un teren inaccesibil, iar maşinile nu pot ajunge acolo, astfel că, la un moment dat, echipele de intervenţie vor merge pe jos.

"Pompierii au la ei lopeţi, sticle cu apă şi bătătoare. Este o zonă de stâncă cu iarbă uscată şi jnepeni, fără pădure din câte am înţeles", a mai declarat Eduard Felea.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de intervenţie încearcă să localizeze incendiul izbucnit în zona Văii Şugărilor, în apropierea Babelor, perimetru situat în Parcul Natural Bucegi, pe teritoriul judeţului Dâmboviţa.

În aceeaşi zonă în care se manifestă incendiul de marţi s-a produs un incendiu în noaptea de vineri spre sâmbătă, zona fiind monitorizată timp de două zile după lichidarea incendiului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul izbucnit în Parcul Natural Bucegi se manifestă pe aproximativ 200 de metri pătraţi.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiul izbucnit în Parcul Natural Bucegi se manifestă pe aproximativ 200 de metri pătraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei