Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Statul pierde în continuare foarte mulţi bani din cauza turismului la negru

Joi, 25 August 2011 (16:57:42)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, în localitatea hunedoreană Lupeni, că statul pierde, în continuare, foarte mulţi bani din cauza turismului "la negru", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elena Udrea a afirmat că statul pierde foarte mult din cauza turismului "la negru", această practică întâlnindu-se atât în staţiunile montane, hotelurile de pe litoral, dar şi în sfera agroturismului.

"Statul pierde foarte mult în continuare din cauza turismului la negru. Nu toţi cei care lucrează în turism înţeleg că trebuie să lucreze respectând legea, că trebuie să plătească taxe şi impozite", a declarat Elena Udrea.

Potrivit sursei citate, în aceste condiţii este dificil ca statul să susţină mai multe investiţii în turism atât timp cât activitatea turistică şi numărul real al turiştilor nu sunt declarate.

"Este greu şi pentru stat să suporte investiţiile atâta vreme cât sprijinul statului nu se întoarce înapoi, nu se încasează atât de mult din turism la bugetul statului încât să ne permitem investiţii în mai mari în turism. Peste tot există activitate nedeclarată, atât în agroturism şi zonele rurale, dar şi prin nedeclararea numărului de turişti, în special în hoteluri din toate zonele ţării", a spus ministrul.

Elena Udrea a afirmat că, odată începută investiţia în domeniul schiabil de la Straja, investitorii din turism au înţeles că trebuie să lucreze în parteneriat cu statul, motiv pentru care în staţiunea din Lupeni au fost declarate sute de locuri de cazare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Statul pierde în continuare foarte mulţi bani din cauza turismului la negru.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Statul pierde în continuare foarte mulţi bani din cauza turismului la negru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei