Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obstacol viu

Accident pe E 85, după ce un şofer a evitat un câine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care a tras brusc de volan pentru a evita un câine s-a răsturnat cu maşina în afara drumului, o pasageră din autoturism fiind rănită uşor. Accidentul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.00, pe DN 2 (E 85), în apropiere de comuna Pătrăuţi.

Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul, Ion P., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Iaşi, a efectuat un viraj stânga pentru a evita câinele care i-a ieşit brusc în faţă, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se pe câmpul de lângă şosea.

Din fericire, consecinţele accidentului nu au fost grave. Şoferul a scăpat fără leziuni în timp ce pasagera care îl însoţea, Cezara P., de 18 ani, şi ea din municipiul Iaşi, a fost rănită uşor.

Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident pe E 85, după ce un şofer a evitat un câine.
 Vizualizări articol: 1935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident pe E 85, după ce un şofer a evitat un câine5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
(25 aug 2011, 12:19:05
Nu inteleg ce au in cap unii soferi cand se omoara sau isi omoara pasagerii incercand sa evite un caine. Este un caine pe drum? Accelerezi si il imprastii in 60 de directii. Este mai importanta viata celor dragi decat viata unei javre.(sic)
1.1  RE: ? trimis de
(25 aug 2011, 17:10:35
Cainii au niste oase foarte tari, iar daca ai ghinionul sa dai peste unul... te trezesti cu un airbag in figura de vorbesti singur o vreme. Nu mai spun ca apoi trebuie sa culegi animalul (sau ce a mai ramas din el) si sa-l duci la politie ca sa-l vada si sa-ti faca proces verbal de constatare, altfel nu te primeste in service.
Preferabil e sa-l feresti, dar daca nu ai alta solutie... decat sa intre un TIR in spatele tau si sa te faca zob, sau sa zbori de pe carosabil... mai bine umbli cu sacul menajer in portbagaj pentru orice eventualitate.
2.   Zzz trimis de
(25 aug 2011, 13:54:39
Cred ca tu esti mai javra decat javrele!!!...scriai pe articolul despre Cabana Rarau ca reprezinta o imagine la scara redusa a Romaniei in care ne fura totata lumea si toti isi permit sa faca ce vor, cred ca te potrivesti si tu perfect in peisaj!!
3.   Re: ASDZXC trimis de
(25 aug 2011, 15:30:47
(ASDZXC) Nu voi intra în polemici, însă îți doresc să conduci noaptea cu 90km/h pe un drum European neiluminat în spatele tău să ai încă câteva autoturisme, preferabil un camion ceva de mare tonaj, iar când îți va sări acea javră în față să încerci să frânezi sau să tragi de volan dreapta (păcat că au tăiat pomii de pe margine). Iar apoi să vii să ne împărtășești experiența ta.
Total deacord cu AL2011!
4.   AL2011 trimis de
(25 aug 2011, 19:11:09
esti prost..stii ce zici ?? daca ei un caine cu viteza risti sa ajungi cu el pana in motor..sa faci daune ca nu stii cum sa repari masina..te.as sfatui sa franezi si sa circuli cu viteza redusa ptr a putea evita
5.   Harmanos trimis de
(25 aug 2011, 20:03:15
tu macar ai permis de conducere?? stii ce inseamna sa mergi seara la patrauti cu 90km /h???? tu credca doar cu caruta ai zburat
6.   Lukanu trimis de
(26 aug 2011, 10:31:26
șefule, te bagi în seamă degeaba. Cu cât mergi tu la Pătrăuți???? Fii sincer și Onest! Probabil din informațiile tale de căruțaș știi aceste viteze.
Cât de dobitoc poți fi să nu reduci viteza? Ți-am lăsat eu această impresie că nu aș reduce viteza dacă întâlnesc un obstacol? Mă sfătui tu ...happy! Îți mulțumesc de sfat! P.S. acel câine ar trebui să fie cât un BOU ptr. a îți ajunge la motorhappy, până mai una alta ai altele la autocăruțăhappy..bară, radiator etc. Voi avea grijă de motor, "la sfatul tău".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei