Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din nou

Scandal de proporţii, cu geamuri, uşi şi maşini sparte, la Cabana Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou scandal de proporţii lasă o pată neagră pe cartea de vizită a Cabanei Rarău, după ce, anul trecut, tot în luna august, angajaţi turiştii au fost atacaţi de câţiva scandalagii. Săptămâna aceasta, un individ în vârstă de 33 de ani, cazat la cabană, a distrus tot ce a întâlnit în cale cu un par, terorizându-i pe cei aproximativ 60 de clienţi ai unităţii de cazare şi lăsând pagube importante în urmă.     

 

Nebunia s-a declanşat în noaptea de marţi spre miercuri, după miezul nopţii. Tiberiu Lupaş, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în comuna Frumosu, se cazase la cabană în ziua de marţi, alături de prietena sa, Cătălina B., în vârstă de 25 de ani, din Timişoara. Cei doi veniseră pe Rarău cu un BMW înmatriculat în Irlanda, din câte se pare bărbatul fiind venit acasă în concediu.   

„La cazare părea a fi un om normal, liniştit, a acceptat camera pe care o aveam disponibilă s-a legitimat şi nu a fost deloc pretenţios”, l-a caracterizat, după incident, Dumitru Nemţuc, administratorul Cabanei Rarău.

 

A devenit violent când nu şi-a mai găsit prietena şi maşina

În jurul orei 2.00, însă, apeluri la 112 venite de la turiştii cabanei şi de la administrator anunţau că un individ beat distruge tot ce întâlneşte şi ameninţă cu moartea pe oricine îi iese în cale.

Imediat, spre cabană au plecat lucrători ai Postului de Jandarmi Montan Câmpulung Moldovenesc şi poliţişti.

La sosirea acestora, dezastrul era deja consumat. Tânărul de 33 de ani şi prietena sa au fost găsiţi în maşina BMW, unde se certau. În interiorul cabanei, poliţiştii şi jandarmii au găsit geamuri şi uşi sparte, precum şi oameni foarte speriaţi.

 

„A fost teroare.... nimeni nu a îndrăznit să iasă din cameră, striga în gura mare că ne omoară pe toţi”

Motivele furiei acestuia par greu de explicat. Din ancheta jandarmilor rezultă că marţi seară, în jurul orei 22.00, Tiberiu Lupaş a sesizat lipsa prietenei sale din cameră, devenind agitat. Tânăra se urcase în maşina BMW şi plecase, ulterior declarând că a coborât spre comuna Pojorâta, pentru a cumpăra de mâncare.

Anchetatorii arată că bărbatul de 33 de ani, pe fondul consumului de alcool, a început să întrebe pe un ton violent alţi turişti cazaţi la cabană dacă ştiu ceva de prietena sa, după care a trecut la ameninţări.

Bărbatul a pus apoi mâna pe un par şi a început să distrugă geamuri, uşi şi ce i-a mai ieşit în cale. A coborât apoi în parcare unde, cu acelaşi par, a avariat două maşini ale unor turişti cazaţi la hotel.   

„A fost teroare.... nimeni nu a îndrăznit să iasă din cameră, striga în gura mare că ne omoară pe toţi. Oamenii au fost terorizaţi, mulţi nu au mai aşteptat dimineaţa şi au plecat, a trebuit să le dau banii înapoi”, a mai declarat Dumitru Nemţuc.

Până să ajungă poliţiştii şi jandarmii la faţa locului, individul scandalagiu a mai apucat să sune la numărul de urgenţe 112 şi să anunţe că prietena sa a dispărut în munţi.

   

Cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni

„În cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru infracţiunile de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea continuării cercetărilor. 

Totodată, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului în vârstă de 33 de ani pentru alarmarea fără motiv a forţelor de ordine prin intermediul numărului 112”, a declarat căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

De asemenea, şi prietena scandalagiului a fost sancţionată contravenţional de jandarmi pentru că, la întoarcerea de la cumpărături, ar fi adresat cuvinte jignitoare turiştilor.

 

Administratorul cabanei spune că incidentul este unul izolat 

Cabana, care aparţine SC Rarău Turism SA, nu are sistem propriu organizat de pază, deşi se află într-o zonă relativ izolată, în vârf de munte.

Totuşi, administratorul cabanei este de părere că agenţii de pază nu ar fi extrem de eficienţi.

„Îi avem pe jandarmii de la postul montan care îşi fac bine treaba şi au şi mijloacele şi competenţa necesară pentru a interveni la probleme majore. Cred că este un incident izolat care din păcate nu putea fi prevăzut”, a precizat Dumitru Nemţuc.

 

Precedentul din august 2010

Anul trecut, pe 21 august, un grup de tineri din zona Câmpulung au declanşat un scandal de proporţii la Cabana Rarău. Personalul de la cabană şi turiştii au fost atacaţi de scandalagii, un bărbat din Iaşi fiind lovit cu un topor în cap şi ajungând la spital. Conform personalului de la cabană, tinerii agresori au acţionat din răzbunare după ce au fost prinşi la furat lemne care aparţineau unităţii de cazare.  

În urma violenţelor de atunci, numărul turiştilor cazaţi la cabană a scăzut pentru o perioadă de timp şi există riscul ca situaţia să se repete şi acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal de proporţii, cu geamuri, uşi şi maşini sparte, la Cabana Rarău.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 12 voturi
Scandal de proporţii, cu geamuri, uşi şi maşini sparte, la Cabana Rarău4.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Desigur trimis de
(25 aug 2011, 11:22:26
pai s-a intors neam prost din Irlanda, si-a tras fofoloanca si bemveu (sa nu aud ca sunt gelos pe bemveu lui ca nu e cazul) si hai sa faca si el niste spectacol pe rarau, ca doar e in Romania. In Irlanda infunda buda, aici primeste amenda pt ultraj. Adica wax.
Si totusi:

1) de ce la hotel nu exista un agent de paza, cu pistol cu gaz, baston cu electrosocuri, etc care sa ii pazeasca pe putinii turisti de astfel de exemplare de neam-prost. O fi mai ieftin sa inlocuiesti termopane, mobilier si sa le dai oamenilor banii inapoi?? Anul trecut a fost la fel

2) din 60 de oameni existenti acolo, vreo 30 or fi fost barbati.nu s-a gasit unul sa ii arunce o patura in cap si sa ii dea la rinichi si la ficat pana veneau jandarmii?

3) Fofoloanca de ce era tot ea cu gura? nu s-a gasit nimeni sa ii scape un dos de palma peste buze?

Intrebari fara raspuns. Traiasca cocalarii si neamurile de traista, ca al lor e viitorul. Noi restul, plecam capul politicos si ne-o luam pe coaja de la prosti.
1.1  RE: Desigur trimis de
(25 aug 2011, 11:51:30
Right ! De altfel ceea ce s-a intamplat la Cab. Rarau reprezinta o imagine la scara redusa a Romaniei. Politicienii de aia isi permit sa ne fure, sa ne omoare pentru ca ne stiu oameni ce stau cuminiti in banca lor. Din pacate aceasta atitutdine ne va fi fatala mai tarziu. Tiganii ne vor face la fel si nici un roman nu va pune mana pe arma sa le dea o lectie. Eu cred ca nici nu trebuie sa avem asemenea asteptari de la noi, ca si romani. 2000 de ani am fost sclavi , de ce sa nu fim si in prezent ?

ps: ma gandesc cum barbatii din cabana se kakau pe ei de frica cand asta le distrugea masinilelaughing))
1.2  RE: Desigur trimis de
(25 aug 2011, 11:52:34
Duminica trecuta pe la ora 9 dimineata am ajuns la Cabana Rarau , unde cea mai puternica impresie o faceau vreo 30-35 de distrusi si distruse( de la bautura si etnobotanice) aflati la varsta pubertatii , care se refaceau pe terasa cu whisky si bere. Daca si marti majoritatea celor cazati la cabana erau tot turisti de astia "patrunsi" de frumusetile locurilor si aerul curat al inaltimilor , cine sa se ia la tranta cu un "baiet" de 33 de ani din Frumosu care avea un par in mana si poate in tinerete mai lucrase oleaca si la padure ? Banuiesc ca spaima mai mare a fost pentru familistii care trebuiau sa-si protejeze copiii, dar, sa fim optimisti :„Îi avem pe jandarmii de la postul montan care îşi fac bine treaba şi au şi mijloacele şi competenţa necesară pentru a interveni la probleme majore. La sosirea acestora, dezastrul era deja consumat."
2.   Mare adevar... trimis de
(25 aug 2011, 11:53:55
Mare adevar graiesti MAX85!!! Din pacate, in ultimii ani, vad din ce in ce mai multi cocalari si pitipoance "de export", care dupa cateva luni de strainatate uita limba romana, (pe care, fie vorba intre noi, n-o stiau prea bine nici inainte de a pleca din tara) care poate muncesc din greu un an intreg pentru o bruma de euroi pe care-i cheltuie inchiriind masini din tara unde muncesc, dar mai ales venind acasa si etaland basini din cele mai diverse si mai gretoase... Nu mai incapi de ei pe strada, prin magazine, pe trotuar - de parcarile lor facute in cea mai mare greata si batjocura, de strigaturile lor in diversele limbi straine pe care le rag acum...
NIMIC ALTCEVA DECAT NISTE FRUSTRARI ALE UNOR SPECIMENE CARE S-AU VAZUT PESTE NOAPTE CU UN PIC MAI MULTI BANI IN BUZUNAR DECAT MEDIA CELOR PE CARE I-A LASAT ACASA... SUNT CURIOS CAND OARE OR SA ADUCA ACASA SI BUNUL SIMT SI CIVILIZATIA CARACTERISTICA TARILOR UNDE AU EMIGRAT...
Daca s-ar comporta asa si in occident, sunt sigur ca nu ar avea un trai prea lung si prea bun pe acolo... i-ar face occidentalii pachetel si i-ar da retur la noi...
2.1  RE: Mare adevar... trimis de
(25 aug 2011, 11:57:27
ai dreptate mare..dar nu mai vorbi urat despre romanii plecati in afara la carat galeti cu mortar, ca se simte FANTOMAS jignit si te ameninta si pe tine ca te calca....cu TIR-ul..:)))))))))))))))))))))
2.2  RE: Mare adevar... trimis de
(25 aug 2011, 11:59:40
Nu vorbesc urat despre nimeni care munceste si, mai ales despre nimeni din cei cu bun simt.... CINSTE LOR!!! dar se vede clar despre ce am vorbit... despre nesimtire, figuri si basini de oameni frustrati...
3.   ----------- trimis de
(25 aug 2011, 12:50:18
pe ala ar trebui sa scrie "puscarie" , asa vreo 7 ani. pt distrugere, amenintari, etc
4.   -_-_-_- trimis de
(25 aug 2011, 12:52:22
eu , daca eram proprietarul hotelului, il impuscam pe ala fara sa clipesc. ii gauream genunchii, de mergea toata viata in carje.
5.   Blabla trimis de
(25 aug 2011, 14:35:02
Pai a trebuit drum asfaltat ca sa urce la cabana toti tampitii.
6.   Distrugere trimis de
(25 aug 2011, 14:42:06
in primul rind trebuia imobilizat, legat fedeles pina la venirea politiei si arestat imediat, fara nici un fel de discutii....amenda de la 5000 lei, plus plata distrugerilor......asa, se poate intimpla in orice zi asemenea fapte.....
acei administratori, obligatoriu trebuie sa aiba arma, odata daca tragea in aer se trezea imediat dobitocul........
7.   Romania reala trimis de
(25 aug 2011, 15:52:36
Baselu a grohait "mergeti in strainataturi ca eu nu va opresc dar nici nu va dau nimic din ce-am promis". Daca acest basescu mic il intalnea pe  ☭ r cap de bou mort si-l altoia cu ciomagul pe schinare, bine mai facea. Poate n-a fost informat bine. Tot un bombalau care a luat 50 de euro si a votat cu Baselu.
8.   Taranii nu se civilizeaza trimis de
(25 aug 2011, 15:59:00
Clar exemplu este ca pentru majoritatea romanilor - mai ales cei de la tara este greu sa te civilizezi, cu toate ca a avut sansa prin tari mai civilizate. Nu a reusit sa invete nimic idiotul. Atat l-a dus capul pe retardat! Pacat ca romanii in general sunt si lasi. Pai aia care erau cazati in cabana trebuiau sa-i dea lui un par in cap, ca poate creierul lui e pe-o parte lasat. Altfel ce poti sa faci in cazuri de astea?! Un tolomac prost.
9.   Fara zahar trimis de
(25 aug 2011, 16:14:26
Eu vad altfel situatia....este adevarat ca orice padure are si uscaturi si nu trebuie generalizat cu toti romanii care traiesc inafara; dar.....acesti oameni traiesc acolo afara in niste conditii omenesti si se comporta ca atare, dar cand vin acasa si din prima intra in gropi si la propriu si la figurat,sunt vamuiti peste tot mai scump, ca de, au bani, ii izbeste dezordinea si haosul, si noi ii numim cum ii numim, sigur ca si ei se incadreaza in decor. Daca si la noi ar fi drumuri bune,oameni ai legii care sa-si faca datoria dezinteresat, daca si la noi ti-ar da bon si chitanta, daca si la noi ar fi locuri de parcare,etc. etc, cred ca romanasii nostri si-ar respecta limitele, asa, avem ceea ce oferim. Si cine sa mai formeze societatea civila in tara asta? batranii, femeile si copiii, fuctionarasii de banca cu cotiere, contabilii din fisc?.....cei care aveau combustibil in instalatie si care puteau face ceva sunt plecati, si-au luat lumea in cap, sufletul le-a ramas acasa, si asteapta mereu sa fie bine la noi ca se intoarca, dar nu-si dau seama ca intre timp fac radacini prin lume si intoarcerea acasa e doar o iluzie pierduta. Iar binele de la noi este tot mai rau. Pana si in concedii vin tot mai rar si doar pentru un act................Si de ce ii dispretuiti pt. munca lor, orice ar munci, oriunde, sunt ai nostri, suntem toti oameni, in primul rand, pt. ca si tu functionarule de banca, si tu controlor fiscal si tu politist sau ofiter, ajungi intr-o zi sa nu fii decat om, sa cobori din rangul functiei tale, si atunci de ce sa nu ne vedem intre noi toti ca si oameni in primul rand, cu caractere diferite, si nu cu functii diferite.
9.1  RE: Fara zahar trimis de
(25 aug 2011, 18:03:18
intr-adevar,nu trebuie generalizat (si asta e un pacat pe care il comitem cu totii zilnic). Dar statistic vorbind, au plecat mult mai multe neamuri proaste in afara, decat oameni cu bun simt, si asta observam cu totii si de aia si generalizam. Problema e de ce unii pot sa mearga in strainatate, sa se intoarca si sa fie civilizati, iar altii nu stiu prin ce copac sa isi lase bemveu' sau capul cui sa il sparga? Am impresia, ca cei din urma, vor sa dovedeasca ceva...si le iese prost. Din pacate, ne afecteaza si pe noi restul. Si atunci, ne vine sa punem mana pe pistol/topor si sa le dam...si nici asta nu e bine...Politia vine cum poate,dupa o ora. Si atunci, ce-i de facut?
9.2  RE: Fara zahar trimis de
(27 aug 2011, 14:28:24
Draga CHILLA, nu cred ca vorbeste cineva de rau pe cei care muncesc cu adevarat, care au bun simt si care se comporta civilizat, oricati ani sau oricate luni de strainatate ar avea... pentru ei avem cu totii doar RESPECT SI CUVINTE DE LAUDA!!!
Crad ca multi dintre noi avem macar o ruda sau vreun prieten apropiat care a plecat in strainatate, unde cauta un trai mai bun! Nu e de condamnat cel ce munceste, ORICE AR MUNCI!!!
De condamnat sunt cei care fac tara asta de ras pe unde se duc, cei ce dau in cap, inseala, fura, cersesc, se prostitueazala colt de strada sau cine stie ce alte nazdravanii mai fac... si care vin apoi in tara si etaleaza figuri si basini de zici ca ar fi coborat ei dintr-o alta lume, si li s-a facut mila de noi si ni se arata, ca sa vada lumea nu stiu ce modele..... mai pe scurt, COCALARII SI PITIPOANCELE DE EXPORT... astia ar trebui pusi la zid... astia care au uitat limba romana dupa cateva luni petrecute pe-afara...(din care multi abia daca-i mai auzeai vorbind inainte de a pleca, pentru ca atat de prosti erau ca nu stiau bine nici limba romana...) si care acum rag prin oras, in gura mare, unde-i mai mare aglomeratia, in noua limba pe care au invatat-o... eu cred ca se bazeaza pe faptul ca multi nu stiu limba pe care o rag ei, si asa se pot manifesta in voie, fara sa se prida prea multi dintre noi, cei ramasi acasa, cat sunt ei de prosti, pentru ca, de fapt, sunt convins ca nici noua limba nu au invatat-o coresct, sau mai bine decat stiau limba romana....
Inca odata spun, RESPECT pentru oamenii de omenie, pentru cei ce muncesc si pentru cei ce au bun simt in ei!!! iar pentru cocalari si pitipoance, oriunde ar fi ei, si de orice fel, de export sau de import, chiar si pentru cei autohtoni..... LA GUNOI CU VOI, CA ACOLO VA ESTE LOCUL!!!! (sa fiti reciclati daca s-o putea, desi bunul simt se castiga sau se invata cu greu....)
10.   ~~~~~~~~ trimis de
(25 aug 2011, 17:04:45
parazitii : taranu' de la oras e cel mai prost animal
11.   Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 21:17:40
Să vă ☭ in gură pe toți,de la nr. la nr.10,in special pe avortonul de la 2.1.Boul care e bou in România,e bou si in străinătate.Indifererent cât timp stă tot bou se întoarce, pentru că a plecat din căcat și analfabetism.Și oricât de prost ar fi tot face ceva bani in comparație cu voi deștepților de la 1 la10 care sunteți niște ratați și niște lași, stați aici în căcat până la gât și rupeți ☭ .Vă compatimesc,stați in cloaca voastră cu Baselul vostru cu tot,aveți ce meritați și vă doresc să o duceți tot mai rău.Selecție naturală.Obișnuitul salut pentru tâmpitul de la 2.1:te bag in  ☭  ϑ cu tot neamul tău de țărani cocliți.
11.1  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 21:37:17
bah fantoma....noi astia care stam in tara...suntem destepti,facem bani la noi in tara,nu suntem cazuri neferice ca tine,care trebuie sa plecam in alta tara sa muncesc...pai daca in tara mea eu nu sunt in stare sa fac..sunt de toata mana..apropo..in comentariul tau chiar te-ai caracterizat destul de bine..mai ales pe la inceput...
11.2  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 21:48:01
Faci pe măta-n cur,nu te poți căca de foame băgați-aș ☭ gât să te simți sătul.
11.3  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 21:56:30
THE_SHADOW vreau sa te intreb, ca spui ca esti baiat destept, din ce faci bani in Romania....cinstit? Te intreb din simpla curiozitate pt ca asta vara am fost in Romania si am vazut multa, chiar prea multa lume necajita. Eu sunt plecat de 10 ani din Romania, scarbit de clasa politica in special. Daca as vrea sa ma intorc in Suceava, parca ma simt in plus in vulgaritatea si rautatea care se vede in jur. Ma simt strain la mine in tara....Poate sunt singururl care vede acest lucru.
11.4  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:07:58
instalatii electrice,verificari,automatiz inteligente,design luminos...proiectare si executie...din moment ce am vrut cu adevarat sa lucrez..am lucrat cum trebuie..si castig bani ...
11.5  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:10:29
Firma ta e cumva in apropiere de fostul cinema Modern? Intreb ca , am locuit in zona.
11.6  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:12:04
nu ...e o firma noua..nu e firma mea..e inca noua pe piata..
11.7  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:16:39
In cazul asta..felicitari.
Dar sa stii ca esti printre singurii. Am un prieteni care au firmele lor si-mi spun, ca daca nu dau spaga la controlul finanaciar, sua cum s-o chema, imediat le vin cu o gramada de amenzi. Am inteles ca amenda minima, chiar daca ai totul in regula e 500 lei.
El a avut tupel sa zica ca nu plateste, si cei de la control au zis ca ii trimit pe cap si pompierii..si toate controalele..si tot o sa i-a o amenda..asa ca sa se cuminteasca.
E strigator la cer.
11.8  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:19:19
Nu GIGI,nu ești singurul.Shadow,un PEZZO DI MERDA ,face bani stând la calculator racolând poponari.Numai așa se mai pot face bani in Românica.Nu-mi sta in caracter să vorbesc urât dar un mare postac de pe acest forum m-a invățat că nu merită să te comporți frumos cu acești berbeci ,trebuie injurați de toți D-zeii mamelor lor de curve ordinare care i-au avortat pe această lume.Bine mai făcea acel K că-i spurca de mama focului.Muzica adevarată se scrie cu tonuri inalte și cu tonuri joase.Grazie!
11.9  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:22:38
din moment ce lucrezi conform normativelor date de ANRE, cu certificate de conformitate la materialele si echipamentele folosite,efectuezi masuratori de rezistenta ohmica la cablu/conductor,respecti normele IP(protectie impotriva aerului,apei si prafului)...si multe altele...atunci nu prea are nimeni ce sa iti faca..dar..o afacere care e de viitor..e acea afacere in care investesti azi...ca sa castigi luna viitoare,in momentul in care investesti azi si vrei profit in scurt timp...nu stai mult pe piata...e greu..dar apoi e bine
11.10  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:34:37
Am vazut in comentariile de mai sus,asa de multa ura....de nu am cum sa o descriu in cuvinte.Am vazut la articolele de religie , sunt 2-3 persoana care sunt atotstiutoare, si orice ai zice it dau peste mana cu o ura de parca nici nu ai voie sa iti spui parerea.
Atat de multe lucruri am vazut vara asta, in3 sapt cat am stat..de am zis ca nu e adevarat.
Iubesc Romania si romanii...dar am vazut in ce stare a ajuns din cauza clasei politice.
Nu stiu cand se va schimba ceva, toti asteptam....dar nu stiu daca in viata asta.
11.11  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:37:16
Mai boule lasă-ma-n ☭  mea cu ANRE ,certificate și alte porcării.Acum mi-am dat seama că ești un ingineraș făcut la apelul bocancilor cu șpaga lui tăticuțu.Ce aer ce praf vrei in mata-n cur,leagă două fire și du-te dracului cu firma ta de căcat.Ați invățat să prostiți lumea pe instalații făcute in bataie de joc.Du-te-n  ☭  mătii in occident să vezi cum se face o instalație adevarată nu porcăriile voastre făcute cu bețivani.Ai citit și tu o carte de electricitate și acum vrei să impresionezi.Eu când făceam meseria asta,tu băteai cu lingura-n geam și spuneai:mamă uite trec soldații.Inginer de căcat,din cauza voastră am plecat,erau trei ingineri și un electrician.Habar nu aveau ce inseamnă macar o bară de nul.Marș jigodie!
11.12  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:46:13
du-te tu in occident si vezi...oameni educati..spre deosebire de tine..
11.13  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:50:57
Eu vin de acolo și voi pleca acolo,tu rămai in cocina ta și sper ca intr-o zi să-ți spargă cineva bostanul pentru instalația proiectată de tine(de căcat)Același salut :te bag in  ☭  m.Buona notte pezzo di merda,figlio di puttana!
11.14  RE: Ave Cesar! trimis de
(25 aug 2011, 22:54:02
bafta....
11.15  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 14:44:36
THE_SHADOW si GIGI_97... RESPECT!!! se poate observa usor ca sunteti oameni cu bun simt!!! Doamne ajuta si sa aveti parte numai de bine in viata!!!
FANTOMAS.... un alt retard, ca multi care posteaza pe-aici, si care nu-si da seama ca, in orice limba vorbita, sau mai bine zis grohaita de el ar injura, exista un motor de cautare numit google, care are o sectiune numita "Traducere" pe care poti traduce in limba romana orice cuvintel din orice limba... ma rog cine stie cunoaste.... nu orice retard isi da seama de aceasta mica smecherie...
Mare descoperire sa injuri in limba italiana.... tot injuratura e, nu te face sa pari mai doxat, tot un retard esti!!! un retard care injura si intr-o limba straina....
Asa ca... dommnule fantomatic... du-te inapoi in tarile calde si vino cand te-om chema noi.... lasa-ne pe noi asa cum suntem in Romanica noastra... vino de-acolo cand ti s-o mai coace putin mintea.... pana atunci.... mucles ca face alergie la prosti ca tine!!!!
12.   Mda, QED trimis de
(26 aug 2011, 10:55:40
de la a injura gratuit pe un forum, pana la a pune mana pe un par si a face spectacol, e un mic pas. Fantomas,nu te cunosc si nu te judec. Dar vad ce ai scris si cum ai scris. Si mi-ai demonstrat ca am dreptate. Neamul prost tot neam prost ramane(fie in Romania, fie in Anglia,Italia samd). E trist ca nu prea va dati seama, dar asta e...cum zicea si shadow...BAFTA!!
13.   Hmmm trimis de
(26 aug 2011, 11:24:48
interesante comentariile mai ales ultima parte...
''E frumos a scrie versuri
Cind nimic nu ai a spune''
Cit despre tipul din articol arhetipul ..''persoanei'' sa-i zicem asa,frustrate..marginalizate sau cum vrei sa-i ziceti..BMW uzat,7-8 ani chiar mai mult,cumparat de pe la un dealer(costa cca 2-3-4-5000 de euro mai mult decit daca ai cumpara de la persoana fizica).El nu are un mijloc de transport necesar zi de zi..el are MASINA...Si cu asta cred ca am spus totul,nu intram in detalii..
In acelasi timp(vorbim de cei de acasa din Romania)Acu' 2 zile incercam sa-i explic unui angajat la pompieri ca un politist are salariul cit un muncitor calificat si face meseria pt ca ii place...la care mi-a raspuns ca nu exista asa ceva,inseamna ca ia spaga...Incerca-ti sa ne intelege-ti si pe noi cei de buna credinta care lucram afara ..modul asta de a gindi pe noi ne dezorienteaza...ca si comportamentul anumitor elemente care lucreaza in ministerul de interne etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei