Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Tentativă de viol, în maşina tânărului care s-a oferit să o aducă acasă de la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 28 de ani şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind acuzat că a încercat să violeze o tânără pe care s-a oferit să o ducă cu maşina acasă, de la discotecă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, toată povestea s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 6:00.

Victima, Elena I., de 22 de ani, o tânără din municipiul Vatra Dornei, s-a dus să se distreze în noaptea respectivă într-un club de pe raza comunei Şaru Dornei. Aici s-a întâlnit şi cu un tânăr din localitate, pe care îl cunoştea din vedere, Arthurro M.. Spre dimineaţă, acesta din urmă i-a propus Elenei I. să o ducă acasă, la Vatra Dornei, cu autoturismul lui.

La intrare în oraşul staţiune, Arthurro M. a tras maşina pe strada Todireni şi i-a cerut tinerei să întreţină cu el raporturi sexuale. Fata a refuzat categoric, moment în care tânărul a început să o lovească peste cap şi peste faţă. Victima le-a spus poliţiştilor că s-a luptat cu agresorul, reuşind să iasă din maşină.

„Acţiunea de constrângere a avut loc atât în autoturism cât şi în afara acestuia, aspecte materializate cu ocazia examinării autoturismului, a îmbrăcămintei victimei şi a locului faptei, precum şi a leziunilor suferite de victimă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava,  precizându-se că tânăra în vârstă de 22 de ani a suferit un hematom epicranian, multiple echimoze şi excoriaţii, ce necesită pentru vindecare şase-opt zile de îngrijiri medicale.

Suspectul a fost găsit de poliţie într-un bar de pe raza municipiului Vatra Dornei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

Dus în faţa procurorilor, după o noapte de arest, Arthurro M. a primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativă de viol, în maşina tânărului care s-a oferit să o aducă acasă de la discotecă.
 Vizualizări articol: 2254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tentativă de viol, în maşina tânărului care s-a oferit să o aducă acasă de la discotecă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unele fete.. trimis de
(25 aug 2011, 15:32:39
Nu se gandesc deloc la siguranta lor.Cum sa te urci intr-o masina cu un om despre care nu stii ce ii poate capul?Poate cu astfel de intamplari o sa se trezeasca la realitate si o sa-si dea seama ca unii nu sunt deloc asa cumsecade cum dau impresia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei