Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2011 - Anul XVI, nr. 173 (4771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş a dispus o anchetă la Deta, unde se află şi şeful Poliţiei Române

Luni, 25 Iulie 2011 (14:08:57)

 

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anunţat, luni, că a dispus o anchetă la Deta, unde se află şi Liviu Popa, şeful Poliţiei Române, fiind vizată cauza în care fiii primarului din localitate şi alte trei persoane sunt cercetaţi în urma scandalului în care trei persoane au fost tăiate cu o sabie.

Întrebat dacă a dispus o anchetă în cazul scandalului de la Deta, Igaş a precizat: "Da, în momentul de faţă domnul Popa Liviu e la faţa locului şi desfăşoară ancheta".

Igaş a mai spus că va comunica informaţiile în legătură cu acest caz în momentul în care se va finaliza această anchetă administrativă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost înjunghiaţi.

Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Potrivit poliţiştilor, şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Cei trei tineri înjunghiaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, au fost transportaţi la spital. Doi dintre răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, starea lor fiind stabilă, iar al treilea la spitalul din Deta, el fiind externat.

În această cauză sunt cercetaţi atât fiii primarului din Deta, cât şi alte trei persoane. Patru dintre aceştia au fost reţinuţi, iar Bogdan Roman este în continuare căutat, fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus, duminică, preluarea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta a cauzei în care sunt cercetaţi fiii primarului din Deta, Bogdan Daniel şi Călin Roman, precum şi Radu Gherghe, Daniel Vasile Bârzan şi Valentin Pavel Strâmtu, se arată într-un comunicat de luni al Parchetului instanţei supreme.

Cei cinci sunt acuzaţi de trei infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, respectiv "portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire".

Cauza va fi instrumentată de procurorii Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Sesizarea la 112 în legătură cu scandalul din Deta a fost făcută de şeful Poliţiei locale, potrivit ofiţerului care a preluat apelul.

Poliţia Română preciza, într-un comunicat de presă, că în momentul producerii conflictului din Deta, soldat cu înjunghierea a trei persoane, nu se aflau poliţişti, aceştia erau angrenaţi într-o acţiune în zonă, ei intervenind ulterior pentru aplanarea scandalului şi căutarea suspecţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş a dispus o anchetă la Deta, unde se află şi şeful Poliţiei Române.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş a dispus o anchetă la Deta, unde se află şi şeful Poliţiei Române0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei