Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2011 - Anul XVI, nr. 173 (4771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni

Şapte maşini sparte într-o singură noapte de fiul unui fost poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judiciariştii Poliţiei Suceava au reuşit identificarea indivizilor care în noaptea de 10/11 iulie au spart nu mai puţin de şapte autoturisme parcate pe raza municipiului Suceava.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava e vorba de patru indivizi, trei din municipiul Botoşani, Iulian Alexandru Bîşcă (23 de ani), Gabriel Cosmin Pădurariu (23 de ani) şi Constantin Valentin Andrei (22 de ani), precum şi de un tânăr din comuna Vorona, Alexandru Bogdan Zetu. Acesta din urmă este fiul fostului şef de post din Vorona, Vasile Zetu, ieşit la pensie de ceva vreme.

Cei patru tineri, au stabilit oamenii legii, sunt suspecţi şi în alte 15 furturi din auto comise pe raza municipiului Botoşani, fapte pentru care au fost arestaţi preventiv la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit poliţiştilor, modul de operare a fost identic la toate furturile: Zetu şi Bîşcă forţau portierele, ceilalţi doi stăteau „de şase”. „Băgau mâinile pe la cheder şi îndoiau pur şi simplu portierele”, explică anchetatorii.

 

Fiul poliţistului pensionar, prins de două ori conducând fără permis

La Botoşani, cei patru tineri au furat în nopţile de 28/29 iunie şi 30 iunie/1 iulie radiocasetofoane auto, staţii mobile sau haine de aproximativ 10.000 de lei.

La Suceava, în noaptea de 10/11 iulie, au comis cinci furturi din autoturisme şi două tentative, una dintre maşini fiind parcată în zona Obcini, o alta pe strada Simion Florea Marian, iar celelalte cinci maşini fiind parcate în apropierea sensului giratoriu din cartierul Burdujeni.

Din interiorul autoturismelor au fost sustrase mai multe bunuri electronice, bormaşini, scule, precum şi documente ale părţilor vătămate, bunuri în valoare de peste 7.000 de lei, care, potrivit poliţiei, au fost recuperate.

Potrivit cotidianului Monitorul de Botoşani, fiul fostului poliţist nu este la prima încălcare a legii, fiind trimis în judecată în alte două dosare pentru infracţiuni la regimul rutier, dosare în care a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare (pentru că a condus fără permis o maşină neînmatriculată) şi la plata unei amenzi penale de 3.000 de lei (pentru că a condus fără permis).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte maşini sparte într-o singură noapte de fiul unui fost poliţist.
 Vizualizări articol: 3877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Şapte maşini sparte într-o singură noapte de fiul unui fost poliţist4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))) trimis de
(25 iul 2011, 14:00:34
cred ca nici nu le pasa ca au fost prinsi? oricum o sa primeasca o SUSPENDARElaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei