Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Coloană de maşini pe 5 kilometri la intrarea pe podul Giurgiu-Ruse, închis temporar pentru reparaţii

Marţi, 7 Iunie 2011 (15:36:39)

O coloană de maşini care se întinde pe o distanţă de aproape cinci kilometri s-a format, marţi, la intrarea pe podul de peste Dunăre Giurgiu-Ruse, în partea romană, din cauză că traficul rutier este închis în intervalul 12.30-15.30 pentru lucrări de reparaţii la suprastructura podului.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar-şef Marian Popescu, la faţa locului a fost suplimentat numărul de echipaje pentru a preîntâmpina incidentele în momnentul opririi circulaţiei şi după ce aceasta va fi reluată.

"Sunt lucrări de reabilitare, am luat măsuri de suplimentare a numărului de echipaje, iar oamenii au fost informaţi prin presă despre această oprire. Sperăm ca lucrările să se desfăşoare conform programului şi să nu existe probleme" a declarat şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Şoferii, în special cei care transporta mărfuri cu autovehicule de tonaj greu, se declară nemulţumiţi că lucrările se desfăşoară pe timpul zilei şi spun că pierd bani şi sunt sancţionaţi din cauza blocajului.

"Noi suntem plătiţi la kilometru şi este normal că mă afectează o astfel de oprire. Dacă stau, nu produc. Nu este o oră potrivită în miezul zilei să faci asemenea reparaţii, ele se fac noaptea. Pe noi transportatorii ne afectează rău pentru că pierdem încărcarea, ne mai amendează şi ARR pentru că nu respectăm orarul, iar dacă pierd încărcarea, pierd şi salariul", a declarat un şofer de tir.

În perioada blocajului, mulţi dintre şoferi şi pasageri au preferat să facă plajă pe câmpul din apropierea carosabilului.

Circulaţia pe podul de peste Dunăre Giurgiu-Ruse este închisă, marţi si miercuri, în intervalul orar 12.30-15.30, pentru lucrări de reparaţii la suprastructura acestuia, iar poliţiştii le-au recomandat şoferilor folosirea punctelor de frontieră din judeţele Constanţa şi Dolj.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coloană de maşini pe 5 kilometri la intrarea pe podul Giurgiu-Ruse, închis temporar pentru reparaţii.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Coloană de maşini pe 5 kilometri la intrarea pe podul Giurgiu-Ruse, închis temporar pentru reparaţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei