Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cererile pentru subvenţii, ignorate de crescătorii de oi şi capre

Marţi, 7 Iunie 2011 (20:06:45)

Puţini dintre crescătorii de oi şi capre din judeţ au solicitat subvenţiile pe cap de animal pentru anul 2011, deşi termenul limită pentru depunerea cererilor se apropie de final. Conform evidenţelor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Suceava, dacă anul trecut în judeţ s-au înregistrat 1.100 de cereri, în acest an, până ieri, au fost depuse doar 584 de solicitări. Asta în condiţiile în care numărul de potenţiali beneficiari estimat pentru 2011 este aproximativ egal cu cel din 2010.  
„Cum numărul de cereri primite este mic, iar termenul limită, 15 iunie, se apropie, am hotărât ca în ziua de sâmbătă, 11 iunie, şi luni, de Rusalii, să se lucreze la Centrul Judeţean Suceava al APIA şi la centrele locale după program normal de lucru. 
Facem un apel la crescătorii din judeţ care doresc să depună cererea de subvenţie, să se prezinte din timp, pentru a evita aglomeraţia din ultimele zile”, a declarat Angela Coroleuca, directorul APIA Suceava. 
Conform actualelor prevederi legale, pentru a beneficia de prima pe cap de animal, solicitanţii trebuie să depună cererea vizată de asociaţiile crescătorilor de ovine/caprine legal constituite. Prima pe cap de animal se acordă crescătorilor care deţin minimum 50 de femele ovine sau 25 de femele caprine, care au împlinit vârsta de minimum un an până la 31 martie 2011. De asemenea, animalele trebuie să fie înscrise în Registrul naţional al exploataţiei, iar efectivul trebuie menţinut cel puţin până la data de 31 august 2011. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cererile pentru subvenţii, ignorate de crescătorii de oi şi capre.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cererile pentru subvenţii, ignorate de crescătorii de oi şi capre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei