Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2011 - Anul XVI, nr. 127 (4725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu: Sunt ultimul mohican

Miercuri, 1 Iunie 2011 (15:36:26)

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este "ultimul mohican" după ce Bogdan Lobonţ nu mai este convocat la echipa naţională, iar Cristian Chivu şi-a anunţat retragerea, însă a precizat că nu se gândeşte să renunţe la prima reprezentativă.

"Sunt ultimul mohican, dar mai sunt şi Marica, Raţ, Tamaş, alături de care am jucat ani de zile. Chiar dacă nu suntem în aceeaşi generaţie ca şi vârstă, sunt colegi de ani de zile cu mine", a spus Mutu.

Adrian Mutu a afirmat că a discutat cu Cristian Chivu după ce acesta şi-a anunţat retragerea. "Am vorbit cu el în aceeaşi zi în care am aflat că s-a retras. Îl înţeleg, este alegerea lui şi cu siguranţă ne va lipsi. Era căpitanul nostru, un jucător de mare valoare. Îi vom duce lipsa cel mai mult pe teren. El ştie cel mai bine, e alegerea lui, îi urez baftă în continuare şi vom ţine legătura ca şi până acum", a adăugat Mutu.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat, la 21 mai, retragerea din prima reprezentativă, decizie care intră în vigoare imediat.

Adrian Mutu nu se gândeşte încă la retragerea din echipa naţională. "Nu mă gândesc la retragere. O să mă retrag atunci când nu o să mai pot să joc. Sper să nu se întâmple nimic grav. Pentru mine e o plăcere să joc la echipa naţională. Am fost la o echipă în care am jucat şi în Liga Campionilor. În ultimul an nu am avut aşa de multe meciuri, pentru că am jucat doar în campionat. Să vedem ce se va întâmpla pe viitor. Eu cred că pot face faţă pe mai multe fronturi", a explicat Mutu, care a precizat că este prea devreme ca să vorbească despre un eventual transfer.

Atacantul român i-a urat patronului clubului Internazionale Milano, Massimo Morratti, să se bucure de Bucureşti: "Să-i fie de bine, să se bucure de Bucureşti". Patronul clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, se află de luni în Bucureşti.

Componenţii echipei naţionale au participat, miercuri, la spectacolul caritabil "Suflet pentru suflet", organizat în beneficiul copiilor din trei centre de plasament.

Lotul "tricolor" a ajuns la sală cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, însă deoarece accesul pe stradă era blocat de o maşină, jucătorii au fost nevoiţi să meargă aproximativ 50 de metri pe jos. Aceştia au fost întâmpinaţi cu aplauze de copiii prezenţi deja în sală. La eveniment a fost prezent şi atacantul echipei Rapid, Lucian Răduţă.

La final, jucătorii au împărţit cadouri copiilor prezenţi în sală. Pe scenă au urcat Pepe, Sanda Ladoşi, dar şi copii de la centrul de plasament "Sfântul Niculae". La organizarea spectacolului au contribuit Răzvan Raţ, Răzvan Lucescu, Laura Mutu, Mihaela Borcea, Daniel Ghiţă, Maximilian Nicu şi clubul Concordia Chiajna.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu: Sunt ultimul mohican.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu: Sunt ultimul mohican0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei