Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2011 - Anul XVI, nr. 127 (4725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marica: Acum realizăm că meciul cu Bosnia este ultima noastră şansă de calificare

Miercuri, 1 Iunie 2011 (15:35:42)

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că abia acum realizează că partida cu Bosnia-Herţegovina reprezintă ultima şansă a echipei naţionale de calificare la Campionatul European din Polonia şi Ucraina.

"Este un meci al tuturor românilor, trebuie să fim uniţi la această finală pentru Campionatul European. Ne jucăm calificarea şi doar împreună vom reuşi. Încercăm la fiecare meci să dăm tot ce e mai bun din el. Acum realizăm mai mult ca niciodată că este ultima noastră şansă. Sper să facem un meci mult mai bun acolo, să avem mai mult curaj şi mai multă încredere. Cred că publicul de acolo i-a împins spre victorie. Au creat o presiune foarte mare asupra noastră, acum sperăm să fie invers, iar publicul să fie alături de noi din primul minut", a spus Marica.

Ciprian Marica crede că partida cu Bosnia-Herţegovina va fi un război. "M-am bucurat să le fim alături acestor copii. Ne-am destins puţin. De acum încolo ne vom concentra sută la sută pentru acest război. Este, poate, meciul unei generaţii, este meciul nostru, al tuturor", a adăugat Marica.

Pentru atacantul român banderola de căpitan nu reprezintă o prioritate. "Nu este o prioritate pentru mine acest lucru şi nici nu mă gândesc la el. Sunt foarte concentrat pentru acest meci. Îmi doresc foarte mult să marchez în acest meci şi să câştigăm. Ne-am obişnuit să ni se cânte prohodul. De mult se spune că nu mai avem nicio şansă, dar iată că mai sunt. Ne legăm de cea mai mică şansă şi ne-o jucăm până la capăt. Avem curaj că vom reuşi", a precizat Marica.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că partida cu Bosnia-Herţegovina va fi o luptă din care jucătorii vor ieşi mai puternici. "Va fi o luptă vineri, sunt meciuri tari şi din astea vom ieşi mai puternici. Trebuie să dăm totul pentru victorie", a spus Lucescu.

Componenţii echipei naţionale au participat, miercuri, la spectacolul caritabil "Suflet pentru suflet", organizat în beneficiul copiilor din trei centre de plasament.

Lotul "tricolor" a ajuns la sală cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, însă deoarece accesul pe stradă era blocat de o maşină, jucătorii au fost nevoiţi să meargă aproximativ 50 de metri pe jos. Aceştia au fost întâmpinaţi cu aplauze de copiii prezenţi deja în sală. La eveniment a fost prezent şi atacantul echipei Rapid, Lucian Răduţă.

La final, jucătorii au împărţit cadouri copiilor prezenţi în sală. Pe scenă au urcat Pepe, Sanda Ladoşi, dar şi copii de la centrul de plasament "Sfântul Niculae". La organizarea spectacolului au contribuit Răzvan Raţ, Răzvan Lucescu, Laura Mutu, Mihaela Borcea, Daniel Ghiţă, Maximilian Nicu şi clubul Concordia Chiajna.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marica: Acum realizăm că meciul cu Bosnia este ultima noastră şansă de calificare.
 Vizualizări articol: 393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Marica: Acum realizăm că meciul cu Bosnia este ultima noastră şansă de calificare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei