Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2011 - Anul XVI, nr. 127 (4725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soare şi răcoare

Ştrandul Sucevei se deschide de astăzi, cu acces gratuit pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să se relaxeze la soare, întinşi pe un şezlong sau o pătură, pe iarbă, dar să se şi răcorească, făcând o tură de bazin, au la dispoziţie Ştrandul Sucevei, care este deschis de astăzi, de Ziua Copilului, cu o ofertă specială pentru cei mici.

Astfel, astăzi, accesul copiilor de până în 10 ani (inclusiv) este gratuit, pe toată durata zilei de 1 Iunie.

Cele trei bazine de înot puse la dispoziţia clienţilor sunt împărţite în două categorii – două bazine pentru copii şi unul pentru adulţi, cu o adâncime de 2,4 metri. Doi salvamari veghează asupra celor care se află în apă, în vreme ce liniştea şi securitatea clienţilor este asigurată de o firmă de pază specializată.

Taxa de intrare la ştrand a rămas aceeaşi ca şi în ultimii trei ani, adică 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi, indiferent de cât de mult timp vor să-şi petreacă acolo clienţii, fiindu-le oferite gratuit umbrele de soare. Cei care doresc şi un şezlong pe care să-l aşeze pe marginea apei au de achitat în plus o taxă de 10 lei pe zi.

Clienţii care doresc să îşi petreacă timpul la ştrand nu doar în apă sau întinşi la soare au la dispoziţie şi un teren pentru tenis şi volei, precum şi mese de biliard şi de tenis.

Vestiarele în care se pot schimba clienţii şi clientele, toaletele şi duşurile, dar şi un restaurant cu 400 de locuri, chioşcuri cu alimente, băuturi răcoritoare şi bere se află tot în incinta ştrandului, pentru ca oamenii să aibă la dispoziţie tot ce vor, fără a fi nevoiţi să plece de acolo, de unde se simt bine.

Administratorul Ştrandului Suceava, Andreea Ciuchea, a precizat că această bază de agrement pentru toate vârstele este deschisă zilnic, între orele 09.00 – 20.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştrandul Sucevei se deschide de astăzi, cu acces gratuit pentru copii.
 Vizualizări articol: 1216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Ştrandul Sucevei se deschide de astăzi, cu acces gratuit pentru copii5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eacs trimis de
( 1 iun 2011, 11:30:09
au mai modernizat macar cat de cat acea groapa? sau a ramas cum a fost si acum 20 de ani.. Tot plin de tigani borati si manele? mai bine merg in balta din fata blocului
2.   Eacs trimis de
( 1 iun 2011, 11:32:23
si totusi nu inteleg de ce MONITORU da aceasta "stire"?! e un ziar de informare sau un ziar pentru reclama??? cat a luat MORNITORUL pentru aceasta reclama?? dati.va in la o parte cu ziaru si reclamele voastre de la toti samsarii orasului
3.   Mai bine la Lipoveni trimis de
( 1 iun 2011, 12:24:39
Datorita ilustrelor minti minunate de la tara care ne conduc de ceva vreme ubrea ar trebui sa muncim , sa platim taxe si impozite dar daca vrem sa ne relaxam trebuie sa mergem la Iasi pentru cinematograf , plimbare prin parc si enentual un gratar cum e la Ciric , la strand (nu vagauna aia de la noi unde daca nu ploua nu este apa in bazin) si o plimbare cu telegondola la Piatra Neamt. Pana si la Botosani ai mai multe variante de relaxare. Se putea face la Iazul Lipoveni o baza de agrement de toata frumusetea , dar nu , prelipcarul vrea teren de golf ca de acolo iese spertul mare si gras.Cati isi pot permite sa cumpere macar o crosa de golf nu sa mai si plateasca o ora sa batuceasca gazonul degeaba.
4.   Pt. administrator trimis de
( 1 iun 2011, 16:32:56
Alo, tante administrator! Pentru a face placut acest strand trebuie sa faci nitel curat in parohia ta! in sensul ca amenajati o toaleta CURATA, un loc de parcare, o apa curata, dusuri cum trebuie, apa cum trebuie, minirestaorante elegante cu preturi normale, transport............... etc......... e multe de facut!
5.   O epava... trimis de
( 1 iun 2011, 23:31:52
Ştrandul Sucevei o epava...un pic cosmetizata ...Poate nu stie respectivul patron ...cum trebuie sa arate cu adevarat un strand ...N-ar fi rau sa se documenteze un pic...poate ar face ceva frumos , civilizat si elegant...
6.   "doamna" sau alias temida sau alias gabriela samd. trimis de
( 2 iun 2011, 01:20:28
... ce ar fi daca la fel de elegant,frumos ,civilizat ,documentat si spune-i cum mai vrei ne-ai lipsi de comentariile tale si sa lasi lumea sa rasufle usurata ca a scapat de un asexuat ( stii tu de ce)? Parca era vorba ca ti-ai luat pilotul si te-ai mutat in doha sau naiba stie unde ai invatat turceste? Nu-mi raspunde si fate efectiv invizibila la propiu si...online!!!
7.   Bai,EGAL1 trimis de
( 2 iun 2011, 09:33:07
Ce te-a apucat...n-am zis de tine ca esti" o epava."..de strand -am zis ...sau poate esti 'patronul ...in cazul asta mai uita-te la comentariile de mai sus...nimeni nu te lauda...pt" ELEGANTA SAU FRUMUSETEA LOCATIEI" etc. In ceea ce priveste comentariile mele...scriu ce vreau ...suntem o tara libera...Doamne cum sunt unii de se trezesc urâlând la luna...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei